1m sıralamayla mezuna kalınır mı?

Ahmet7752

80+
Reaksiyon skoru
58
merhaba sayısal sözel ea 1 milyon sıralama yaptim mezuna kalmak mantikli mi ? yoksa dumlupinar uni
finans ve bankacilik
iktisat
fln mi okuyayım

not : sinava son yil acik liseye gecip kitap dahi acmadan girdim fakat suan asiri pismanim

merhaba sayısal sözel ea 1 milyon sıralama yaptim mezuna kalmak mantikli mi ? yoksa dumlupinar uni
finans ve bankacilik
iktisat
fln mi okuyayım

not : sinava son yil acik liseye gecip kitap dahi acmadan girdim fakat suan asiri pismanim
Tabi ki mezun kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vay be bankacılık ve finans 1 milyon ile mi giriliyor artık :D 300 binde zar zor çoruma girmiştim vay be.

Hiç o topa girmiyecektin. Son sene açığa geçip başarılı olan sayısı çok düşüktür. O kişilerde hem derse gömülür hemde ailesi tarafından rahatsız edilmeyenlerdir. Sağlık bölümlerden birini yaz burslu okumaya bak.

Pişman olmakla olmuyor bu işler çalışacağım diyorsan kal bana sorarsan kalma mezunluk kararsız kalınacak bir konu değil arada kalıyorsan çalışmazsın

Hiç o topa girmiyecektin. Son sene açığa geçip başarılı olan sayısı çok düşüktür. O kişilerde hem derse gömülür hemde ailesi tarafından rahatsız edilmeyenlerdir. Sağlık bölümlerden birini yaz burslu okumaya bak.
sağlık kurumlari yonetimi var 4 yıllık ama seneye daha mi zor olur sinav dershaneyle kurtarabilirmiyim acaba

Seneye kalırsan kurtar kendini bi zahmet. Eğer geleceğini düşünüyorsan okumaya bak. Aileni aran iyi veya kötün olsun, sen kendi hayatını çizeceksin o yüzden geleceğini düşün.

+
Ama seneye kalırsan mutlaka yabancı dili en kötü hafta 1 çalış.

Seneye kalırsan kurtar kendini bi zahmet. Eğer geleceğini düşünüyorsan okumaya bak. Aileni aran iyi veya kötün olsun, sen kendi hayatını çizeceksin o yüzden geleceğini düşün.

+
Ama seneye kalırsan mutlaka yabancı dili en kötü hafta 1 çalış.
yardimci oldugun icin sagol buyuk ihtimal mezuna kalicam gecen yil hic calismadim dershane + sıkı calisma programi yapicam ins pisman olmam

Geri