Arama sonuçları: *

• Users: Junlx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Junlx

Xbox game pass alamıyorum

Xbox series s elime ulaştı ve ve Microsoft hesabımla girip game pass almaya çalışıyorum ama bir hata alıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa genel bir sorun mu Aşağıya SS bıraktım
  2. Junlx

İdare etmelik en ucuz telefon

Sadece wp kullanicam Önerilerinizş bekliyorum
  3. Junlx

Gtx1660s 5399 tl alınır mı

4. Junlx

İntel apu vs Amd apu

Soru başlıkta
  5. Junlx

İtopyadan alınan sistem kaç günde gelir?

Yaklaşık 10 gün şehir dışındayım king 13 almayı düşünüyorum 10 günden erken gelir mi
  6. Junlx

Aşağıdaki parçalar uyumlu mu?

İ3 10100f Msi pro H410M Gskill 2x8 gb ram (ramler 3200 mhz ancak anakart 2933 mhz destekliyor) Pny GTX 1650 dual fan Gigabyte 120 gb sata 3.0 ssd Wd 1tb blue Gameboster GB-G3309B 550W 80+ İlk sorum ramler 3200 anakart ise 2933 mhz bu çok fark yaratırmı 2. Sorum ise sata ile m2 ssd arasında çok...
  7. Junlx

Sizce bu pc kaç yıllıktır?

Dedemin evinde dedem 7,8 sene önce 2. El olarak almış çalışıyor Sizce kaç yıllıktır Evde tornavida olmadığı için kasayı açamadım (resim yüklenmiyor )
  8. Junlx

Gtx 1650nin yanına alabileceğim en düşük işlemci

Soru başlıkta
  9. Junlx

İtopya mağazasındaki stoklar

Herkese merhaba İstanbulda ki bir tanıdık benim için itopya beylikdüzü mağazasından hazır sistem alacak İnternetteki sistemlerin hepsi mağazada mevcut mudur yani gittiğinde stok yok derlerse ayıp olur alacak kişinin evi uzak baya Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
  10. Junlx

Bu hdd ile birkaç bilgisayarda oyun oynayabilir miyim?

Alttaki hdd ye oyun atıp okulun bilgisayarında oynasam anlaşılır mı ayrıca oyunlarda sıkıntı çıkar mı?
  11. Junlx

Discord giriş yapamıyorum

Herkese merhaba Bir süredir discorda hiç girmiyordum(1 yılı geçti) Şuanda şifremi unuttum onay için mail istediğimde ise bir şey farkettim mail adresim kapatılmıştı (doğum tarihi bildirimi geldiğinde kardeşim kendi yaşını girmişti ve 10 yaşında olduğu için 30 gün içinde kapatılmıştı ) discord u...
  12. Junlx

Bu laptopa Ssd taksam kullanabilir miyim (çok yavaş)

Aşağıya resimleri bırakıyorum. Amacım oyun oynamak değil ancak google girmesi 3,4 dakika sürüyor.
  13. Junlx

Tırnak batması kendiliğinden geçer mi?

Soru başlıkta.
  14. Junlx

400 tl klavye 300 tl mouse önerisi

Önerilerinizi bekliyorum
  15. Junlx

Windows 10 deneme sürümü bittikten sonra ne olur?

Soru başlıkta
  16. Junlx

Yardım Lütfen yardım telefonun kulaklık girişine saçma şeyler oluyor.

Aga 1 2 aydır kulaklık girişi bozuktu önceki hafta kulak pamuğuna kolonya döküp sildim düzeldi. Sonra 2 saat sonra gene kulaklığa ses gelmemeye başladı. Bende 1 haftadır silip öyle kullanıyorum yok mu bir çözümü?
  17. Junlx

Bu Sistem 13500 eder mi? Lütfen yardım hızlı karar vermem gerekiyor.

Babamın çalıştığı şirketin bilişimcisiymiş. Şirket üzerine alacakmış dediğine göre normalde 17000 tl imiş ama 13500 e verecekmiş . Yardım ederseniz sevinirim
  18. Junlx

600 tl limitli gaming kulaklık

Soru başlıkta
  19. Junlx

Bu pc alınır mı? Başka pc önereceksenizde vatandan olursa iyi olur

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-11400f-rx-6600-8g-prime-h510m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html
Geri