İtopya mağazasındaki stoklar

Junlx

80+
Reaksiyon skoru
81
Herkese merhaba
İstanbulda ki bir tanıdık benim için itopya beylikdüzü mağazasından hazır sistem alacak
İnternetteki sistemlerin hepsi mağazada mevcut mudur yani gittiğinde stok yok derlerse ayıp olur alacak kişinin evi uzak baya
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Herkese merhaba
İstanbulda ki bir tanıdık benim için itopya beylikdüzü mağazasından hazır sistem alacak
İnternetteki sistemlerin hepsi mağazada mevcut mudur yani gittiğinde stok yok derlerse ayıp olur alacak kişinin evi uzak baya
Müşteri hizmetlerini arayıp sor dostum,onlar stok yoksa bile başka mağazadan getirtirler .
Bazı sistemler internete özel oluyor ona da dikkat et.

Herkese merhaba

Beylikdüzü mağazısını arayıp öğrenirsin sonra ben sordum 1 tane senin adına ayırttım 1 saat saklayacaklar dersin atıyorum. Akraban da gidip alır. Tek çözüm bu.

Web sitesindeki stoklara güvenmeyin kesinlikle geçen hafta kargo beklememek için mağazadan alayım diye gittiğimde stokta yok demişlerdi.

Geri