Neler Yeni

İtopya mağazasındaki stoklar

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı
Herkese merhaba
İstanbulda ki bir tanıdık benim için itopya beylikdüzü mağazasından hazır sistem alacak
İnternetteki sistemlerin hepsi mağazada mevcut mudur yani gittiğinde stok yok derlerse ayıp olur alacak kişinin evi uzak baya
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Herkese merhaba
İstanbulda ki bir tanıdık benim için itopya beylikdüzü mağazasından hazır sistem alacak
İnternetteki sistemlerin hepsi mağazada mevcut mudur yani gittiğinde stok yok derlerse ayıp olur alacak kişinin evi uzak baya
Müşteri hizmetlerini arayıp sor dostum,onlar stok yoksa bile başka mağazadan getirtirler .
Bazı sistemler internete özel oluyor ona da dikkat et.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Herkese merhaba

Beylikdüzü mağazısını arayıp öğrenirsin sonra ben sordum 1 tane senin adına ayırttım 1 saat saklayacaklar dersin atıyorum. Akraban da gidip alır. Tek çözüm bu.

owel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ömer
Web sitesindeki stoklara güvenmeyin kesinlikle geçen hafta kargo beklememek için mağazadan alayım diye gittiğimde stokta yok demişlerdi.

Top Bottom