Ben zaten next-gen panel ve algoritmalar üzerine çalışan bir mühendisim, olayın teorik ve fiziksel tarafını oldukça detaylı biliyorum.
İşte tam da bu...
Bütçe dostu Mini-LED'ler standart IPS/VA panellere kıyasla siyah seviyelerini ve kontrastı ciddi şekilde toparlar ancak Amiral gemisi segmentindeki yüksek...
C6k nin sık yazılım almasi, ( son 1 yilda 10 un üzerinde yazilim aldi mesela) AİPQ Pro Processor işlemecisinin olması, üreticisinin Tcl olmasi ( Fason degil...
Hocam kusura bakma ama analiz baştan aşağı yanlış olmuş,
LCD küçük üreticilere kaldı dediğin pazarda Sony, TCL ve Hisense her yıl milyonlarca amiral gemisi...
zaten onun icin diyorum guc tuketimi ve burn-ine kalici cozum bulsalar da ABLyi serbet biraksalar :)
OLEDin Kodak meseli oldugunu biliyorum ama piyasaya...
Finansal olarak sorun yoksa amiral gemisi oled modelleri özellikle qd-oledler çok iyi tercih. Ortalama gelir seviyesindeki ve panelde fiziksel sorun...
Hocam ABL'yi salarlarsa o paneller termal stresten ve aşırı akımdan 6 ayda çöp olur 😅 ABL bir kısıtlama değil, organik materyali ve güç tüketimini koruyan...
DH de Tv Tavsiyesileri sayfasının artik leş bi yere döndüğünü okuyan bilem herkes gorebiliyor.
Bağlantılı veya ayni yerden yönetilen 3-5 hesap ve bir sürü...
Değişim raporu zaten elimde, yetkili teknik servisin görevi belli, burada THH’nin ne alakası var? Sorun şu ki yetkili servisten değişim raporunu aldıktan...
Tüketici kanunu ile alakalı bir durum yok mu? Yetersiz olduğunu düşünmüyorsunuz sanırım hocam. Firmalar tüketicileri canından bezdirmek için ellerinden...
İtirazın iptali açılacak ve %20 icra inkar tazminatı ödemek zorunda kalacaklar. Ancak 1 ila 1.5 yıl arasında sürüyor bildiğim kadarıyla ortalama. Oradan...
İffalcon Tcl in yan markasidir, u95a ile Tcl c6k ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. Iffalcon u95a nun fiyati daha uygundur, Amazon da 65u95a...