You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
Frostmourne
Brooks Automation bünyesinde robotik yazılım mühendisi olarak çalışıyorum. İşim, yeni nesil OLED ve Mini-LED panellerin üretim ve kalite kontrol hatlarında çalışan endüstriyel robotların sistemlerini geliştirmek ve donanım standartlarını doğrudan fabrika üretim aşamasında optimize etmek.
Neler yapıyorum?
Robotik Hareket Planlama (Kinematik): Montaj hattındaki çok eksenli robot kollarının sürtünmesiz, en hızlı ve verimli rotada çalışmasını sağlayan algoritmaları yazıyorum.
Hassas Montaj: OLED katmanlarının ve Mini-LED diyotların panele mikron seviyesinde, hatasız dizilmesini sağlayan kalibrasyon yazılımlarını tasarlıyorum.
Makine Görmesi (Machine Vision): Endüstriyel kameralardan alınan verileri kullanarak üretim bandından çıkan panellerdeki alt-piksel (subpixel) hatalarını ve kaplama kusurlarını tespit eden, yapay zeka destekli otonom kalite kontrol sistemleri geliştiriyorum.
Forumdaki yaklaşımım: Ekran teknolojilerini sadece teknik özellik tablolarından ibaret görmüyorum. Forumda görüntüleme sistemleri, çip mimarileri veya OLED panellerin fiziksel özellikleri hakkında paylaştığım teknik analizler pazaralama metinlerine değil doğrudan üretim bandındaki tecrübelerime ve işin temel donanım fiziğine dayanıyor.