Öncelikle yanıtların için çok teşekkür ederim.
Büyük ihtimalle değişimde bana verilmek istenen cihaz bu OMEN 17 (C67G2EA) modeli olacak. Anladığım kadarıyla...
Hocam sunu fark ettim bide bana onay formunda omen 17 C67G2EA kod pc ile degisim yapilacak diyor ama e mail de omen 16 slim diyor ve yine ayni kod var...
Hocam ne kadar sure taniyorlar bilmiyorum internette baktimda 5060 24 gb ram ve intel 7 155 h da 8845hs gore daha güçsüz ben 3d fusioun bkender autocad gibi...
Selamlar hocalarım,
Arızalanan Victus cihazım için HP servisi inceleme sonrasında bana değişim olarak OMEN Slim Gaming Laptop 16-an0027nt (C67G2EA) modelini...
Selamlar arkadaşlar,
Elimde HP Victus s1002nt model cihazım var ve değişim sürecindeyim. HP servisi bana değişim için HP Omen 17 C67G2EA modeli teklif etti...
değişim işlemini neye göre kabul ediyorlar çünkü cihazımda 3kere aynı sorun deilde farklı konularda sorun oldu son gönderdiğim servis vakasında servis...
Merhaba,
HP Victus 16-s1002nt model dizüstü bilgisayarımı garanti kapsamında birkaç kez servise gönderdim. İlk servislerde ısınma ile ilgili işlemler...
Merhaba,
Bir konuda tecrübesi olanlardan görüş almak istiyorum.
HP Victus 16 cihazım garanti kapsamında şu ana kadar 4 kez yetkili servise gitti.
İlk 3...
hocam sorun disk ten olsa yeni ssd ile düzelmesi lazımdı ama düzelmedi cihaz yakalsık 3 kere format attım çözemedim sorunu hayatım da ilk defa böyle bir şey...