Kusura bakmada wraith marka güvenilirliği bende eksi yazar. Eğer onu fiyata dahil edeceksek değer kaybeder klavye. K1 he kullanın taş gibi klavyedir. Bende...
O 1k farkı zaten switchlerden gelmiyor kasa kalitesi konusunda hem işcilik ve agırlık konusundan w75 k1 e göre daha premium hissiyat veriyor daha ayrıntılı...
Şuan fiyatlar abartı evet legion ve rog da diğer pc lere göre daha pahalı ama sebebi önemli mesela bende hp victus 16 var zamaninda 48 e aldım 4070 li bende...
Bİr ürünü 10k kişi alır 1k kişi memnun olmaz ses çok çıkar bir ürünü 100 kişi alır 10 kişi memnun olmaz okadar ses çıkmaz burda önemli olan zaten satıcının...
W75'in siyah rengindede aynı sorun var geceleri harfleri görememe sorunu gibi. Beyaz rengi hem daha güzel, hem daha kullanışlı, hemde tuşları görememe gibi...
https://www.image2url.com/r2/default/audio/1779963376857-4863d0c6-03e0-462b-8487-1a4c47969709.m4a ses fazla çıkmış yakın çekim olduğundan ama bu çikan sesin...
w75 kullanıyorum yazılımla uğraşıyorum cs 2 ve hikaye bazlı oyunlarda gayet işimi görüyor memnunum fiyat bandı na göre değişir tabi sesi tok bu bir sesi...
öncelikle selamlar yaklasık 1 aydır yaşadığım sorun hakkında bilgi edinmek için açtım konuyu sorun şu ki resimdede gördüğünüz gibi disk de yazma testi...
950 ye 40x40 satan var hocam en kötü mecbur ordan alıcam son bir kez şansımı deniyim dedim burda belki bilen kişiler vardır diye 500 tl lik seyi 1k ya...
Zamanında aliexpressten almıştım 200 300 lira mıydı neydi. Bu kadar büyük almama gerek varmı diye düşündüm sonra nolcak 100 lira fazla veriyim dedim iyiki...
Allah belasını versin. Krytox bulacağım diye çok uğraştım. Sonunda gittim muadil bişey kullandım. Asla yerini tutmuyor ama. Maalesef muadilden başka...