tahaXqc7 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yeni Laptop Pad Gecikme Sorunu

Merhaba, HP Victus 16 s1002nt kullanıyorum, bir süredir touchpad'de garip bir sorun var. Touchpad bazen çok yavaş tepki veriyor, mouse böyle geç tepki veriyormuş gibi gibi oluyor. Ama her zaman değil, aralıklı oluyor. Bazen gayet hızlı çalışıyor, bazen aniden yavaşlıyor. Harici mouse...
  2. T

HP Victus RTX 4070 Hogwarts Legacy FPS Sorunu (30–50 FPS)

Selamlar, HP Victus 16 s1002nt kullanıyorum. Cihaz özelliklerim: AMD Ryzen 7 8845HS RTX 4070 Laptop GPU 32 GB RAM 1 TB SSD Sistem güçlü olmasına rağmen bazı oyunlarda benzer donanıma sahip laptoplara kıyasla daha düşük FPS alıyorum gibi geliyor. Örneğin Hogwarts Legacy’de (eklediğim...
  3. T

Laptop Isınma Sorunu – Servis Çözmedi, THH Raporu Reddedildi / Ne Yapmalıyım?

Hocam cihaz 30 küsür watta 100 derce görüyor testi yaptım hwinfoda eke koyuyorum görseli birde siz bakın isterseniz.cihaz hala garantisi devam ettiği için kasayı açmaktan çekiniyorum cihaz fabrika çıkınca normmlade mx6 ile geliyormuş 5 6 ay sonra ısınmadan dolayı garantiye yolldadım bakım...
  4. T

Laptop Isınma Sorunu – Servis Çözmedi, THH Raporu Reddedildi / Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 senedir kullandığım HP Victus 16 model laptopumda ciddi bir ısınma ve performans düşüşü sorunu yaşıyorum. Cihazı ilk aldığım dönemlerde bu problem yoktu, sonradan ortaya çıktı ve zamanla belirgin şekilde arttı. [H3 id='Yaadm+sorunlar'] Yaşadığım sorunlar[/H3]...
  5. T

Pcden oyun oynamak için gamepad önerisi ariyorum

eos pro 2 syeni çıktıönceden eos pro vardı beğenilince yeni versiyonu olarak çıktı öncelikle çakm a ps kolları almayın bu kol hall efect hem hızlı tepkime hemde stick drift sorunu ortadan kalkıyor...
  6. T

❌İndirim Bitti! 🔥649 TL - Juo Yeti 2200RPM Rgb Laptop Soğutucu Stand

bu tarz fanlı standlar alınmaz normal yükseltici almak en mantıklısı
  7. T

Keşke tüm okullar yok olsa.

alla alla biz severek gidiyoruz zaten
  8. T

Yardım AULA F75'in stoğu mu bitti?

bence iyiki almamışsın manyetik klavyeler çıkınca mekanik klavyeler öldü bi anlamı yok eyer oyun oynyan biriysen tabi
  9. T

Fantech EOS Pro Gamepad Alınır mı?

hocam 1 yılın ardından nasıl sizce kol
  10. T

Hayatta Kalma Film/Dizi Öneri

hocam burda arkadaşların önerdiği dizilerden kat kat daha iyi ve kaliteli olan supernatural izlemeni tavsiye ederim
  11. T

Klavye önerir misiniz

direk her yayıncının aldığı w75 alabilrisin en baba sı odur 4k bandında
  12. T

Klavye önerir misiniz

Hocam bende manyetik klavye bakıyorum şu haftalar 2 tane model buldum 2 sininde kendisine göre eksileri var [H2 id='1.+Zenith+Pro+Siyah+Hot+Swap+8000+Hz+Gasket+Manyetik+kesinlikle+rampage+olduu+iin+n+yargl+olmayn+kutu+ierii+bakmndan+bu+fiyata+bundan+daha+iyisi+yok']1. Zenith Pro Siyah Hot Swap...
  13. T

Laptop Arızası İçin THH Başvuru Süreci Hakkında Deneyimi olan arkadaşlar

Arkadaşlar selam, Laptopumda sürekli arıza yaşıyorum. Servise göndermeme rağmen sorun çözülmedi. Cihazım 6 aylık, garanti kapsamında. CPU ısınma sorunu var. %30 gibi düşük CPU kullanımlarında bile 98 dereceyi görüyor. İşlemcim AMD, cihaz ilk aylarda gayet iyiydi ama bir anda bu ısınma...
Geri