Öncelikle yanıtların için çok teşekkür ederim.
Büyük ihtimalle değişimde bana verilmek istenen cihaz bu OMEN 17 (C67G2EA) modeli olacak. Anladığım kadarıyla 17.3 inç ekrana, AI destekli yeni nesil işlemciye ve güçlü bir ekran kartına sahip. Ancak bildiğim kadarıyla bu OMEN 17 (db) serisinin kasa...
Hocam sunu fark ettim bide bana onay formunda omen 17 C67G2EA kod pc ile degisim yapilacak diyor ama e mail de omen 16 slim diyor ve yine ayni kod var yaninda C67G2EA
Hocam ne kadar sure taniyorlar bilmiyorum internette baktimda 5060 24 gb ram ve intel 7 155 h da 8845hs gore daha güçsüz ben 3d fusioun bkender autocad gibi alanalrda kullaniyorum oyunda oynuyorum omen slim ilk defa duydum omen 16 omen 17 biliyordum hatta sevisteki ctr calisan kadin oneri olarak...
Selamlar hocalarım,
Arızalanan Victus cihazım için HP servisi inceleme sonrasında bana değişim olarak OMEN Slim Gaming Laptop 16-an0027nt (C67G2EA) modelini muadil olarak teklif etti.
Eski cihazım RTX 4070 ve 32 GB RAM'e sahip üst segment bir konfigürasyondaydı. Bu teklif edilen Omen Slim...
Selamlar arkadaşlar,
Elimde HP Victus s1002nt model cihazım var ve değişim sürecindeyim. HP servisi bana değişim için HP Omen 17 C67G2EA modeli teklif etti. Ancak bu cihaz kasası çok büyük olduğu ve mevcut 16 inçlik sırt çantama kesinlikle sığmadığı için günlük kullanımda ve taşımada beni çok...
değişim işlemini neye göre kabul ediyorlar çünkü cihazımda 3kere aynı sorun deilde farklı konularda sorun oldu son gönderdiğim servis vakasında servis tarafından resmileştirilmiş sorun tekrar devam ediyor
kabul edilirmi acaba çok thh ye girmek istemiyorum bu sene hazılık senemde
Merhaba,
HP Victus 16-s1002nt model dizüstü bilgisayarımı garanti kapsamında birkaç kez servise gönderdim. İlk servislerde ısınma ile ilgili işlemler yapıldı. Daha sonra klavyedeki D tuşu arızası nedeniyle klavye tamamen değiştirildi.
Son olarak ise ilk açılışta yaşanan donma/kilitlenme...
HP Victus 16-s1002nt model dizüstü bilgisayarımı garanti kapsamında birkaç kez servise gönderdim. İlk servislerde ısınma ile ilgili işlemler yapıldı. Daha sonra klavyedeki D tuşu arızası nedeniyle klavye tamamen değiştirildi.
Son olarak ise ilk açılışta yaşanan...
Merhaba,
Bir konuda tecrübesi olanlardan görüş almak istiyorum.
HP Victus 16 cihazım garanti kapsamında şu ana kadar 4 kez yetkili servise gitti.
İlk 3 servis kaydı, kronik ısınma (pump-out/termal performans) sorunu nedeniyle oluşturuldu.
4. servis kaydında ise ilk açılışta yaşanan...
hocam sorun disk ten olsa yeni ssd ile düzelmesi lazımdı ama düzelmedi cihaz yakalsık 3 kere format attım çözemedim sorunu hayatım da ilk defa böyle bir şey başıma geldi
öncelikle herkese merhabalar hp victus 16 s1002nt 4070 ekran kartlı 1tb ssd 32 ram li cihazımda yasadığım sorunu anlatmak için açtım konuyu öncelikle bu olaylara gelmeden sorunu nerde ayıktığımı anlatim kendi app uygulamamı geliştiriyordum codex ile cihaz anlık gecikme ler ve takılmalar basladı...
O 1k farkı zaten switchlerden gelmiyor kasa kalitesi konusunda hem işcilik ve agırlık konusundan w75 k1 e göre daha premium hissiyat veriyor daha ayrıntılı yazılım desteği vermeside + ha tabii ki marka dan dolayıda fiyat biner marka güvenirliği var bunuda eklesen üstüne 300 daha verip güvenilir al...