Arama sonuçları: *

• Users: Zalplex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Sistem Donuyor Ve Restart Atmadan Düzelmiyor.

Evet sorunum bu sizce neden olabilir bu durum esnasında kasa fanları ışıklar yanıyor her şey normal fakat kilitleniyor. Bilgisayarı aldığımdan beri görüntüde bozulamalar yaşamaktayım RAM'dan şüphe ediyorum fakat önerilerinizi bekliyorum bu neden olur iki gün önce format attım dün başladı bu...
  2. Z

Bilgisayarımda görüntü bozulmaları.

Herkese selamlar! bugün sizinle bir süreç paylaşacağım yeni alınan bilgisayarımda soğuk başlangıçta Windows ekranı açılırken garip çizgiler ve bozulmalar farkettim ek olarak oyunlarda ve video izlerken arada bazı garip bozulmalar yaşanıyordu son olarak YouTube'da video izlerken kırmızı ekran...
  3. Z

Yeni bilgisayarımda ki sorunlar

Arkadaşlar merhaba, ben 3 hafta önce bir bilgisayar aldım ve çok heves içinde bilgisayarımı kullanmaya başladım bilgisayarımı zorlayan oyunlar oynarken görüntümde bozulmalar olduğunu farkettim siyah çizgi beyaz çizgi gri çizgi gibi ve bunlar benim moralimi çok bozmaya başladı gece rüyalarıma...
  4. Z

Valorant gri çizgi oluştu

Dün gece Valorant oynuyordum sanki ekranda bir yatay birde dikey gri pixel çizgiler geldi gitti gibiydi bunlar çok milisaniyelik ve küçük çizgilerdi oyunla alakalı olabilir mi yırtılma gibi?
  5. Z

XMP açmak görüntüde bozulmalara yol açar mı?

Merhaba, RAM modelim G.Skill Ripjaws V 8x2 (16) 3200MHz DDR4 CL16 RAM'larim son zamanlarda oyunlarda başıma gelen görüntü bozulmalarından şikayetçiyim. Bunun sebebini araştırırken bir yakınımız RAM'lerden kaynaklı olabileceğini söyledi. XMP açmak böyle şeylere sebep olabilir mi?
  6. Z

AUXTIN4 68 Derece başladı!

Bilgisayarı yeni açtım HWMonitor uygulamasını kullanıyordum bir veya iki gün önce uygulamadaki auxtın4 yükte iken bile 60 derece sabit idi bu sabah bilgisayarı açtım fakat 68 derece olduğunu gördüm nedir bu sıcaklık?
  7. Z

MSI Afterburner Fall Guys görüntü bozulması

Merhaba, Fall Guys oynarken sol üstte MSI Afterburner sayacı sadece map yükleme bölümünde pixel bozulmalarına maruz kalıyor. Bundan 1 hafta önce sistemi ilk aldığımda birçok görüntü bozulmasından şikayetim vardı ama elime kesin bir kanıt geçmemişti. O sırada ekran kaydındaydım ve kayıttayken...
  8. Z

Video Kaydı Görüntü bozulması

Merhabalar görüntü bozulmasından dolayı şikayetlerim bulunmaktaydı Fall Guys'da kayıt alırken bir görüntü bozulması yaşadım video kaydına baktığımda bu bozulma gözükmedi sorun monitörümdemi yoksa kablodamı veya ekran kartındamı?
  9. Z

ASUS Dual RX6600 görüntü bozulmaları

Merhaba arkadaşlar, ASUS Dual RX6600 bir karta sahibim öncelikle ruhani açıdan moralim çok bozuk kartım yeni alalı 3 hafta oldu olmadı. Kartımda 16 veya 17 Haziran aralığında gece Windows güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım sorun yok (bilgisayarı kullanmaya 15 Haziran'da başladım ve ekranda...
  10. Z

RX 6600 Windows Güncellemesi sonrası görüntü bozulmaları

Arkadaşlar durum başlıktaki gibi UDD ile silip Driver yükledim ama banamısın demedi Oyunlarda yükte iken arada milisaniyelik görüntü bozulmaları ortaya çıkıyor gerçekten moralim yerlerde ne yapmamı öneririsiniz kartı 3 haftalık garantisi duruyor
  11. Z

RX 6600 Görüntü bozulması

Merhaba arkadaşlar benim 3.haftasını dolduracak yeni bir RX6600 kartım var oyunlarda %99 yükte iken arada görüntü bozulmaları yaşanıyor DDU ile driver silip temiz kurulum denedim fakat bu sorun hala arada belirli olmadan beyaz veya siyah çizgiler oluşturmaya devam ediyor gerçekten artık moralim...
  12. Z

DDU ile silinen RX 6600 ekran kartı sürücüsü üzerine Windows sürücü kurar mı?

Merhaba. Benim RX6600 bir kartım var. Oyunlarda görüntü bozulmaları yaşıyordum. Bunun üzerine DDU ile temiz kurulum yapıp interneti hiç açmadan önceden yüklediğim WHQL 22.5.1 driverını kurdum. Fakat interneti şimdi bağladığımda acaba Windows Update bunun üzerine driver kurmuş mudur? Görüntü...
  13. Z

VRAM Kaynaklı Görüntü Bozulmaları

Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı aldığım bir RX6600 sistemim bulunmakta. Bu sistemi İTOPYA üzerinden aldım ve yanlış bilmiyorsam İTOPYA ekran kartı testlerini yapıp yolluyor bugün Sea Of Thieves oynarken ve Video izlerken arada belirli olmayan yerlerde örnek olarak sağ üst köşe sağ alt köşe gibi...
  14. Z

AMD 22.5.2 Sürümü yüklenmelimidir?

Arkadaşlar RX6600 bir ekran kartına sahibim ve 22.5.1 sürümünde kullanmaktayım oyun oynarken ekranımda milisaniyelik siyah çizgiler oluştuğunu fark ettim bunun driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum son driver olarak 22.5.2 sürümü gözükmekte sizce geçmelimiyim geçersem bu gibi sorunlar çözülür mü...
  15. Z

RX6600 Görüntü Bozuklukları (Driver)

Öncelikle merhaba bu forumda yeni bir kullanıcıyım itopya üzerinden yaklaşık iki hafta önce aldığım bir sistem(RX6600-İ5 11400F)oyun oynarken veya video izlerken arada belirli bir yer olmaksızın siyah çizgiler milisaniyelik ortaya çıkıp kayboluyor yeni bir bilgisayarda bunların olması içimi...
Geri