Valorant gri çizgi oluştu

Zalplex

80+
Reaksiyon skoru
5
Dün gece Valorant oynuyordum sanki ekranda bir yatay birde dikey gri pixel çizgiler geldi gitti gibiydi bunlar çok milisaniyelik ve küçük çizgilerdi oyunla alakalı olabilir mi yırtılma gibi?

Bende de oluyor bazen öyle değişik şeyler alt tab atarken falan :D Büyük ihtimalle oyundan.

Bende de oluyor bazen öyle değişik şeyler alt tab atarken falan :D Büyük ihtimalle oyundan.
Bilgisayarı aldığımdan beri birkaç oyundada oldu ha çözümüştüm dün gecede Valorant'da oldu ekran kartımı veya monitörü değişime yollayacağım sanırım artık sıkıldım.

Ben de yeşil halini yaşıyorum. Oyun arkada açıkken milisaniyelik şekilde ekran yemyeşil çizgilerle doluyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.

Ben de yeşil halini yaşıyorum. Oyun arkada açıkken milisaniyelik şekilde ekran yemyeşil çizgilerle doluyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
O normal gelmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı aldığımdan beri birkaç oyundada oldu ha çözümüştüm dün gecede Valorant'da oldu ekran kartımı veya monitörü değişime yollayacağım sanırım artık sıkıldım.
Başka oyunlarda da varsa ekran kartı olabilir maalesef.

O normal gelmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka oyunlarda da varsa ekran kartı olabilir maalesef.
Gerçekten sıkıldım, sanırım ekran kartını ve monitörü direk sıfır ile değişim isteyeceğim ve başka bir oyunda olduğuna dair kanıtımda var elimde bunları firmalara iletip değişim hakkımı kullanacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,921
Üyeler
198,218
Son üye
okansabancioglu
Geri