Yardım İşlemci soğutucusu mu bozuk

yanlış bir yorum. montajda ya da termal macun sürme şeklinde falan bi hata olmalı. en kötü macunla bile o soğutucuda o cpunun çalışacağı max değer 70 derece falan
Öncelikle herkese özür diliyorum kimseye dönemedim ama 70 dereceyi görmesi zor ama 80 falan olsa ortalama okey diyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemciye sahibim bi sorun var. bende soğutucu olarak peerless assasin var 70 derece maksimum görüyor.
Montajda sıkıntı olabilir braket olarak soğutucu ile geleni kullan işlemciyi kavrasın. Jelatini çıkarmayı unutma macunu fazla ve kalın sürme.
Ben önceki fanın braketini kullandım uyuyordu hiç eklemedim yeni termal macun aldım o yolda gelsin değistireceğim orjinali ile jelatinini söktüm ama içinden cıkan termal macun bildiğiniz başta normal su aktı sonra biraz katı aktı ama çok cıvıktı çok dandikti aynı diş macunu kıvamındaydı öyle söyleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kule tipi soğutuclar bir çok 240mm sıvı soğutmadan daha iyi sonuç gösteriyor özellikle İntel işlemcilerde bunu çok yaşadım
500tl lik bir soğutucu için sıvı soğutma performansı beklemek ayıp olur yeni termal macun ilçede aynı değerleri verirse iade vereceğim bir kaç ay sonra işlemci yükseltmeyi planlıyorum sıvı soğutucuyu onla beraber alacaktım bunu idarelik aldım

Geri