Daha bulunduğun ortamın ne olduğundan bihabersin, bu hesabını da çoklu hesaptan dolayı uzaklaştırıyorum. Milletin ailesine küfür edip burada ahlak satma...
bu modellerde sıvı metal kullanılıyor yanlış bilmiyorsam ve şuana kadar duyduklarım veya internette gördüklerimde asusun yetkili servisini kötülüyolardı...
lan zaten sorun burda boş muhabbet yapıyosak yapıyoruz ne olmuş bunda ne zarar var birde bunu söyle sabahtan beri kafa şişirdin boş muhabbet boş muhabbet
canım kardeşim tamam diyelim boş yapıyoruz da bu seni neden rahatsız ediyor ben onu anlamadım ilgini çekmediyse bakmayabilirsin ayrıca sana yazma demedim...
birader ztn bütçenin belirli bir kısmı var yakında eklenecek fln derken bu kdr a gelicek neredeyse bende bunu düşündüm önceden sordum ayrıca kanıtlamana...
ya zaten elimde o kdr para yok şuanlık biraz makarasına kurdum olursada 3 kuruş fazla olsun beyaz olsun hesabı bazı parçaları çok araştırmadan seçtim...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-rog-strix-xg27aqdmes-0-03ms-240hz-qd-oled-gaming-monitor.html
Bunu kullanıyorum temizliği dışında eksisini görmedim
çok iyi çok güzel ama pahalı biraz. üni sınavı geçsinde bi bakalım pc alıyozmu napıyoz ona göre belli olur şuan makarasına açmıştım sohbeti
1781392084...
Keyfi olarak dizdim şuan elimde bu kdr para yok ama yazın hallederim inşallah. Parçalar kaliteli olsun dedim ilerde yükseltme yaparsak sorun çıkmasın diye o...