bu modellerde sıvı metal kullanılıyor yanlış bilmiyorsam ve şuana kadar duyduklarım veya internette gördüklerimde asusun yetkili servisini kötülüyolardı istersen güvendiğin bir yere gönderebilirsin
lan zaten sorun burda boş muhabbet yapıyosak yapıyoruz ne olmuş bunda ne zarar var birde bunu söyle sabahtan beri kafa şişirdin boş muhabbet boş muhabbet
yav birader gece gece iyimisin anlamadım sana yazma demiyorum sana bırakıyorum istemiyorsan diyorum direterek yanlış anlıyorsun ayrıca ben zaten yorumlarmısınız yazmışım yorum yapmak isteyen istediği yorumu yapar biz burda sana göre boş muhabbet yapıyorsak bunda nasıl bir sorun var ben onu...
canım kardeşim tamam diyelim boş yapıyoruz da bu seni neden rahatsız ediyor ben onu anlamadım ilgini çekmediyse bakmayabilirsin ayrıca sana yazma demedim YAZMAK İSTEMİYORSAN YAZMA dedim hatırlatırım iyi geceler dilerim.
birader ztn bütçenin belirli bir kısmı var yakında eklenecek fln derken bu kdr a gelicek neredeyse bende bunu düşündüm önceden sordum ayrıca kanıtlamana gerek yok ben acil yardım edin karar vermem lazım demiyorum makarasına muhabbet olsun diye şuan hemen alıcam demiyorum sen tam olarak neyi...
ya zaten elimde o kdr para yok şuanlık biraz makarasına kurdum olursada 3 kuruş fazla olsun beyaz olsun hesabı bazı parçaları çok araştırmadan seçtim anakartlardan da pek anlamam açıkçası. Normalde ekran kartı olarak 5070 ti tercih ederim ama fiyat uygun ve render fln da uğraşmayacağım için...
çok iyi çok güzel ama pahalı biraz. üni sınavı geçsinde bi bakalım pc alıyozmu napıyoz ona göre belli olur şuan makarasına açmıştım sohbeti
1781392084
ramler rgb olsa yeter bence beyaz olması o kdr önemli değil bana göre. fanlarıda rastgele seçtim açıkçası lianli olsun kasa fan fln diye...
Keyfi olarak dizdim şuan elimde bu kdr para yok ama yazın hallederim inşallah. Parçalar kaliteli olsun dedim ilerde yükseltme yaparsak sorun çıkmasın diye o yüzden 130 civarı olsa iyi olur
Rica ederim. Eğer aceleniz yoksa biraz daha araştırıp indirim kovalarsanız daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Görseldeki sistemi tercih etmeyi düşünüyorsanız ram konusunda ileride daha rahat olmak için 2x16 tercih edebilirsiniz çünkü günümüzde artık 16 bile yetmiyor denebilir.
1780738858...