secretr isimli üyenin son içerikleri

1. S

Asus Rog Strix G18 Rtx5080 Sürekli Hata Veriyor?

sorunlar devam ettimi bari
  2. S

Çözüldü✓ Asus Rog Strix G614fr Aldıktan 4 Ay Sonra Garip Isı Artışları

bu modellerde sıvı metal kullanılıyor yanlış bilmiyorsam ve şuana kadar duyduklarım veya internette gördüklerimde asusun yetkili servisini kötülüyolardı istersen güvendiğin bir yere gönderebilirsin
  3. S

Çözüldü✓ Sistemi Yorumlarmısınız

lan zaten sorun burda boş muhabbet yapıyosak yapıyoruz ne olmuş bunda ne zarar var birde bunu söyle sabahtan beri kafa şişirdin boş muhabbet boş muhabbet
  4. S

yav birader gece gece iyimisin anlamadım sana yazma demiyorum sana bırakıyorum istemiyorsan diyorum direterek yanlış anlıyorsun ayrıca ben zaten yorumlarmısınız yazmışım yorum yapmak isteyen istediği yorumu yapar biz burda sana göre boş muhabbet yapıyorsak bunda nasıl bir sorun var ben onu...
  5. S

canım kardeşim tamam diyelim boş yapıyoruz da bu seni neden rahatsız ediyor ben onu anlamadım ilgini çekmediyse bakmayabilirsin ayrıca sana yazma demedim YAZMAK İSTEMİYORSAN YAZMA dedim hatırlatırım iyi geceler dilerim.
  6. S

birader ztn bütçenin belirli bir kısmı var yakında eklenecek fln derken bu kdr a gelicek neredeyse bende bunu düşündüm önceden sordum ayrıca kanıtlamana gerek yok ben acil yardım edin karar vermem lazım demiyorum makarasına muhabbet olsun diye şuan hemen alıcam demiyorum sen tam olarak neyi...
  7. S

evet muhabbet olsun bir iki bilmediğimiz bir şey öğreniriz diye açtım sorun nedir?
  8. S

ya zaten elimde o kdr para yok şuanlık biraz makarasına kurdum olursada 3 kuruş fazla olsun beyaz olsun hesabı bazı parçaları çok araştırmadan seçtim anakartlardan da pek anlamam açıkçası. Normalde ekran kartı olarak 5070 ti tercih ederim ama fiyat uygun ve render fln da uğraşmayacağım için...
  9. S

çok iyi çok güzel ama pahalı biraz. üni sınavı geçsinde bi bakalım pc alıyozmu napıyoz ona göre belli olur şuan makarasına açmıştım sohbeti 1781392084 ramler rgb olsa yeter bence beyaz olması o kdr önemli değil bana göre. fanlarıda rastgele seçtim açıkçası lianli olsun kasa fan fln diye...
  10. S

Keyfi olarak dizdim şuan elimde bu kdr para yok ama yazın hallederim inşallah. Parçalar kaliteli olsun dedim ilerde yükseltme yaparsak sorun çıkmasın diye o yüzden 130 civarı olsa iyi olur
  11. S

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850-aorus-elite-wifi7-ice-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903479887.html 15.769 https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html 14.780...
  12. S

Ekran Kartı Ne Seçmeliyim?

https://enucuzsistem.com/hazir-sistemler?gpuModels=RTX+5070&sort=lowToHigh böyle bir site var bi bak istersen
  13. S

60000-75000 TL Arası Gaming Sistem

Rica ederim. Eğer aceleniz yoksa biraz daha araştırıp indirim kovalarsanız daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz. Görseldeki sistemi tercih etmeyi düşünüyorsanız ram konusunda ileride daha rahat olmak için 2x16 tercih edebilirsiniz çünkü günümüzde artık 16 bile yetmiyor denebilir. 1780738858...
  14. S

60000-75000 TL Arası Gaming Sistem

ince hesapda her cuma saat 19 a açıklanıyor 22 de satışa çıkıyor hocam
  15. S

Sizce Hangi Ekran Kartı

neden 5060 da 5070 değil hocam
Geri