Arama sonuçları: *

• Users: Ryaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

Arkadaşlar etsy platformunda uzun zamandır dropshipping yapıyorum şu ana kadar mağazayla ilgili tüm detayları chatgpt aracılığıyla yapıyordum. (ürünün tüm metinsel içerikleri,görsel düzenlemeleri,keywordlar,ürün analizleri vb.) Fakat son dönemde claude hakkında bir şeyler duymaya başladim...
  2. Ryaa

🔥İndirim N11 6-9 Taksit Sistemler 5060-5060ti-9060xt-9070xt

Değerlendirilebilir tekrardan taksit seçenekleri mevcut 6-9 taksit https://www.n11.com/arama?promotions=2184527
  3. Ryaa

Gaming Gecesi Destek 3-4 Aya Yayılmış Parpa Parça Sistem Toplama Stratejisi

Arkadaşlar son dönemde gelen hazır oem sistemleri gördükçe önümüzdeki 3-4 ay boyuncada gelecek olan sistemlere karşı olan umudum kırıldı ne yazık ki isteklerimide göz önünde bulundurdugumda sanırım tam olarak istediğim donanımdaki sistemi tek tek indirim yakaladıgımda toplayarak alabileceğim o...
  4. Ryaa

Pchocası 19.30 Yayınlanacak 7500f + 5060ti Sistem İstişaresi

Arkadaşlar yeni sistem geliyor sağlam indirim olduguna dair bilgi paylaştı taner abi ne düşünüyorsunuz ufaktan 3 taksit gibi bir şeyde varsa çekilir? Özellikle ekran kartı 16 gb olandansa
  5. Ryaa

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms OLED Monitör - İtopya 17.999tl - 6 Taksit 🔥

AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör Ürünün en düşük fiyatı 19.999tl iken itopyada 17.999TL ayrıca peşin fiyatına parafta 6 axes için 5 taksit seçeneği bulunuyor değerlendirmek isteyen arkadaşlar için duyrulur.
  6. Ryaa

Acil Djı Osmo Mobile 6 mı Yoksa Osmo Mobile 7 mi?

Arkadaşlar kız arkadaşım sosyal medyaya içerik vs çekiyor hemde biz gezmek için bir yerlere gittigimizde video çekiyoruz anı olarak kalsın diye ona güzel bir gimbal almak istiyorum fakat kararsız kaldım osmo mobile 6 en düşük 5299tl şuan akakçede ama mobile 7 de 3499 üst modelmiş yapay zekaya...
  7. Ryaa

6-9 Taksitle Alınan Bir Şeyi İptal Ettiğinde İade Taksit Taksit mi Oluyor?

arkadaşlar bir ara böyle bir şey duymuştum süreç nasıl oluyor bilenler yardımcı olabilir mi? özellikle yakın zamanda amazondan veya benzeri sitelerden indirimli ve taksitli bir şey bulan ve taksit şeklinde satın aldıktan sonra iptal eden veya ürünü iptal edilenleri ödemeleri geri kredi...
  8. Ryaa

Donanımarşivi Full Msi Sistem 6-9 Taksit İnstagram Paylaşımı.

Az önce abdullah abinin paylaşmış oldugu hikayeyi gördüm full msi 6-9 taksitli sağlam indirimli sistem geliyor haberini verdi sizce neler olucak ve kesin alınmalı mıdır? çok sınırlı stok dedi
  9. Ryaa

Doğru Sistem Toplama Stratejisi Hakkında Destek

Arkadaşlar ekim başında 2K Segmentli hem fiyat performans parçaları içeren hemde kaliteli parçalardan oluşan bir sistem toplamak istiyorum. (Kısaca adı sanı çok duyulmamış kasa+psu markası veya ne bileyim pek güvenemediğim markaların ssdlerinin olmadıgı bir sistem düşünün) Kısacası parçaların...
  10. Ryaa

Yardım Macbook Kullanımı İçin Kablosuz Mouse Önerisi

Arkadaşlar bütçe kısıtlamam yok fakat yine 1500tl'ye kadar olan fiyat permans olarak kullanabileceğim önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Bluetooth bağlantısıyla kullanmak istiyorum harici dongle vs istemiyorum. Sensörü kötü ve kullanım olarak küçük mouseleri tercih etmemeye gayret...
  11. Ryaa

10 HAZİRAN RX6650XT SİSTEM

Abdullah abinin akşam üzeri paylaşmış olduğu ASUS ROG STRİX RX6650XT Sisteminin özellikleri sizce tam olarak ne olur ve fiyatı tahminen hangi aralıklarda olur?
  12. Ryaa

Yeni Sistem RAM ve PSU Arıza

Herkese Günaydın bu sistemi 3 gün önce sinerji üzerinden aldım sistem geldikten sonra ilk gün herhangi bir problem yoktu fakat 2. gün sistemi açtıktan yaklaşık bi 20 dakika sonra bilgisayar komple dondu düzelmesi için komple kapatıp açmam gerekti yaptıktan sonra 1 saat arayla 3 defa oldu ve...
Geri