Arama sonuçları: *

• Users: Ryaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ryaa

Yardım Ajazz Ak 680 Max He ile Hyperx Alloy Origins Tkl Klavye Takaslanır mı?

Aktif olarak full faceit oynuyorum sizce takas mantıklı olur mu normalde wraith w60 veya w65e geçmeyi düşünüyordum socd teknolojisi yüzünden sizce ne yapmalıyım nasil bir klavye tercih etmeliyim?
  2. Ryaa

Yardım Atk A9 Air+ Mouse Speed ve Akışkanlık Sorunu Lütfen Yardımm

Arkadaşlar mouseyi alalı yaklaşık 2 ay oldu 1 1.5 aydır settingslerimi yapıp on numara şekilde kullanıyordum fakat ne olduysa 1.5 haftadır sanki tüm ayarlarım bozulmuşçasına farklı gelmeye başladi tüm her şeyi kontrol ettim fakat değişen hiçbir şey yok dpi 800 kullanıyordum fakat sanki dpi 1600...
  3. Ryaa

Çözüldü✓ Atk X83 Poron Mousepad Vs Atk Sky Mousepad | Faceit!

ARKADAŞLAR AKTİF OLARAK FACEİT OYNUYORUM KALİTELİ GÜZEL BİR MOUSEPAD ARAYIŞINDAYIM. genel olarak full tap ve aim kontrolü olan bir oyuncuyum gereksiz sprayler atmam sizce bu tarz oyun tarzı olan birisi için hangi mouse pad daha uygun olur? yapay zekayla konuştum alttaki özelliklerden bahsetti...
  4. Ryaa

Yardım Atk A9 Air+ İçin Maks 1000tl'ye Kadar Mousepad (40x40 veya 45x45)

arkadaşlar a9 air+ kullanıyorum sanıırm mousepad kaynaklı verim alamıyormuşum gibi geliyor şuanki mousepadi yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 90x40 yeni hawk almıştım fakat oda masaya yapışmıyor mouse nereye giderse oda aynı yönde gidiyor [H3...
  5. Ryaa

Yardım Bufferbloat Sorununu Nasıl Çözebilirim?

arkadaşlar selam dün akşamdan beri cs2de sürekli net jitterim tavan yapıp duruyor oyun pingleniyor ve oynanmaz hale geliyor şu ana kadar hiçbir sorun yaşamıyorken ne olduda dün akşamdan itibaren böyle bir sorun yaşamaya başladim lütfen yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim. internet sağlayıcım...
  6. Ryaa

Yardım Cs2 Oynarken Anlık Net Jitter Yükseliyor ve Oyun Oynanmaz Hale Geliyor?

"TÜRKTELEKOM KULLANIYORUM" Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sık sık faceit oynuyorum şu ana kadar ms,net jitter,input lag vb ne varsa hiçbir şey yoktu taki dün akşama kadar. Dün akşam eve gelip oyun oynamaya başladigimda deli gibi net jitter yükseliyor anlık peek atarken yükselip ben öldükten...
  7. Ryaa

Yardım Cs2 En Mantıklı Envanter Dizimi?

Arkadaşlar aktif olarak full faceit oynuyorum csde envanter dizmeyi planlıyorum fakat en mantıklı ve en avantajlı dizmek nasil olur bilmiyorum şu ana kadar csye hiç para yatırmadım skin vs almak için yardımcı olursanız sevinirim Sizce direkt steame para atıp skinleri öyle mi almalıyım yoksa...
  8. Ryaa

7800x3d Sıcaklık Değerleri Normal Midir?

Arkadaşlar sistemi ilk aldıgımda tüm oyunlarda yükte maks 68 69 dereceyi görüyordu fakat bugün garip bir şekilde 80 dereceleri gördüm arkada bir tek discord açık sizce neden böyle olmuş olabilir ? macun daha 3 haftalık tertemiz [H3 id='DeepCool+LE520+ARGB+240+mm+lemci+Sv+Soutucu+Var']DeepCool...
  9. Ryaa

Yeni Bilgisayarım Aniden Kapandı? 2 Haftada 2. Defa Yapıyor Sorun Nedir?

Arkadaşlar sistemi 2 hafta önce aldim. Özelliklerim şu şekilde : 7800x3d b650m-r xpg 2x16 6000 cl30 msi mag a1000gl 80+ gold xfx 9060xt 16gb deepcool 240mm sıvı sogutma MSI M470 PRO 1TB Sistemin tüm testlerini yaptım hiçbir şekilde ısı değerleriyle alakalı bir problemim yok işlemci tam yükte...
  10. Ryaa

Windows 11 Pro Nasil Etkinleştirmeliyiz?

lisans anahtarlarına para vermedende cmd veya powershell ile etkinleştirme yapılabiliyor fakat ne kadar güvenilir ? sizce cüzzi bir miktar verip key mi almak mantıklı olur ne yapmalıyım?
  11. Ryaa

Yardım 7800x3d - B650m-R - 32 GB CL 30 6000mhz - 9060xt Yapılabilecek Ayarlar Nelerdir?

Arkadaşlar böyle bir setup var elimde daha yeni aldım yapmam gereken ayarlar varsa yardımcı olabilir misiniz neler yapmalıyım?
  12. Ryaa

Yardım 4000tl Bütçeye Wireless Mouse Önerisi

Arkadaşlar sensör önceliğim full rekabetçi oyunlar oynuyorum özellikle faceit kaliteli sensörü olan ve uzun saatler şarjı giden hz yüksek mouse önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için
  13. Ryaa

Yardım MSI Mag A1000gl 1000w 80+ Gold Full Modülere Herhangi Bir Güç Kablosu Uyar mı?

arkadaşlar az önce bir setup sistem aldım forumdan bir arkadaştan sağolsun yardımcı oldu kendisi kasa psu olarak MSI MAG A1000GL 1000W 80+ Gold Full Modüler bu var fakat kasayı alırken yanlışlıkla kasının güç kablosunu unuttum orada ve farklı şehirlerdeyiz herhangi bir güç kablosu kullanabilir...
  14. Ryaa

Ryzen5 9600x - RX 9070 XT - 32gb 6000 Cl36 - B650m-K -> 58.000tl Alınır mı?

Arkadaşlar birisyle görüştüm sistemini 1 sene önce hepsiburadada parça parça toplamış her şeyin kutusu faturası garantisi duruyormuş kendisi normalde macbook alıcakmış ki bendede macbook m4 air vardi fakat arkadaş yazmadan önce nakit olarak başka birisiyle anlaşmıştım o yüzden nakit olarak satıp...
  15. Ryaa

Yardım 4 Ay Garantisi Kalmış 7500f Alınır mı? Fiyat -> 4300

Arkadaşlar fp ikinci el bir sistem toplayacağım maalesef ki bedelli askerlik için para biriktiyorum o yüzden minumum bütçe ile önü açık şimdilik idare ettirecek bir sistem olmasını istiyorum. aklımda şöyle bir setup var sizlerle paylaşayım ardından istişare edersek çok sevinirim. Teşekkürler...
  16. Ryaa

Acil 7800x3d - 9070xt ile Macbook M4 Air Takaslanır mı?

Arkadaşlar sabahta benzer bir konu açmıştım bu sefer farklı bir setup takasıyla karşı karşıyayım ne yapmalıyım? Elimde bu özelliklerde bir macbook var bir setupla karşılaştım özellikleride bu şekilde : ŞİMDİ SİZCE NASİL BİR HESAP KİTAPLA TAKASA GİTMELİYİM ÜZERİNE NAKİT İSTERSE NE KADARA KADAR...
  17. Ryaa

Çözüldü✓ 7800x3d Sistem ile - Macbook M4 Air Takas Yapılır mı?

Arkadaşlar elimde bir adet macbook m4 air mevcut ilan bu özellikleri incelerseniz sevinirim : https://shbd.io/s/DyjKqJ8Q Birisiyle görüştüm sistem özellikleri bu yanındada logitech superlight mouse alıcam sizce bu takas nasil olmalı adam üstüne para istiyor fakat fiyat konuşmadık nasil bir...
  18. Ryaa

Yardım Dropshipping İş Modelinde İçerik Üretmede Hangisi Daha İyi? Claude Vs Chatgpt

Arkadaşlar etsy platformunda uzun zamandır dropshipping yapıyorum şu ana kadar mağazayla ilgili tüm detayları chatgpt aracılığıyla yapıyordum. (ürünün tüm metinsel içerikleri,görsel düzenlemeleri,keywordlar,ürün analizleri vb.) Fakat son dönemde claude hakkında bir şeyler duymaya başladim...
  19. Ryaa

🔥İndirim N11 6-9 Taksit Sistemler 5060-5060ti-9060xt-9070xt

Değerlendirilebilir tekrardan taksit seçenekleri mevcut 6-9 taksit https://www.n11.com/arama?promotions=2184527
  20. Ryaa

Gaming Gecesi Destek 3-4 Aya Yayılmış Parpa Parça Sistem Toplama Stratejisi

Arkadaşlar son dönemde gelen hazır oem sistemleri gördükçe önümüzdeki 3-4 ay boyuncada gelecek olan sistemlere karşı olan umudum kırıldı ne yazık ki isteklerimide göz önünde bulundurdugumda sanırım tam olarak istediğim donanımdaki sistemi tek tek indirim yakaladıgımda toplayarak alabileceğim o...
Geri