Arama sonuçları: *

• Users: Fyrkan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Mavi ekran ve donma sorunu

İyi günler sistemimi ve minidump dosyalarımı aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekürler RTX 3060 A520M-K GIGABYTE R5 5600 16GB RAM https://drive.google.com/file/d/13qA0CWRvx-nYuGkwmdsMifyXrJb4I1JO/view?usp=sharing
  2. F

30k bütçe pc toplama

Arkadaşlar masaüstü seçim yapacağım yanına dahil olarak 240 hertz monitör Alicagim her şey dahil bir sistem olucak ona göre hesaplarsaniz sevinirim
  3. F

13K her şey dahil PC toplaam

Arkadaşlar mouse ve mouse pad dışında her şey monitör klavye ve kulaklık önerisi Bekliyorum
  4. F

Ethernet kablosu ile laptopu Tvye bağlama

Arkadaşlar ekranı kırık bir laptopum var ethernet kablosu ile onu TV'ye baglayabilirmiyim
  5. F

Rekabetçi Oyunlar İçin Laptop Önerisi

CSGO ve Valorant tarafında profesyonel oynuyorum o yüzden ekranı 240 olursa sevinirim
  6. F

Rekabetçi Oyunlar İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar okuyorum o yüzden masaüstü topla demeyin valorant csgo ve rdr2 oynuyorum
  7. F

Arkadaşlar DMG3 en son rankimdi Supremeye Attı

Arkadaşlar CSGODA rekabetçi de 1 maç attıktan sonra DMG3 en sonki rankimdi ve Supremeye Attı bunun sebebi nedir
  8. F

Cizim Ve Oyun için laptop önerisi

Arkadaşlar ben yazılım oyun çizim ve adobe porgramlarini kullanıyorum profesyonel oyun tasarliyorum onun için guzel işlemcisi olan laptop önerirseniz mutlu olurum
  9. F

Arkadaşlar Laptopuma Harici Ekran Kartı Bağlıcam

Arkadaşlar harici ekran kartı + ram + ssd alıcağım laptopumda slot varmı bakarmısınız ekran kartı alırsam ne almalıyım ve alıcağım ekran kartı ile eşyalar ne olmalıdır? 1657450937 Laptopum hp15-da2002nt
  10. F

Arkadaşlar FPS Oyunları İçin PC Önerisi

Arkadaşlar FPS Oyunları Ve rust oynuyacağım ekran kartı 4gb olsa sorun olmaz değiştiririm
  11. F

Rekabetçi oyunlar için gaming Laptop önerisi

Arkadaşlar rekabetçi oyunlardan kastetigim rust Valorant CSGO LoL ve onların dışında gta rdr2 oynucagim
  12. F

+220 fps laptop önerisi

Arkadaşlar Valorant rust ve CSGO oynucagim
  13. F

+200 FPS laptop önerisi (Valorant)

Arkadaşlar yoğunlukla Valorant Ve CSGO oynuyorum
  14. F

Arkadaşlar RTX 3060 Laptop Tavsiyesi Acil bütçe 19.5k

Arkadaşlar rekabetçi tabanlı oyunlar oynucam ve genellikle yazılım photoshop ve Adobe programları kullanıyorum valorant csgo+200 fps olmasını isterim
Geri