Hocam fazla bilgim yok zaten FPS oyunları oynuyorum Valorant ve csgo oynuyorum o yüzden 240 hz monitor tercihim12400f 6800xt-3070ti olsa iyi olurmu 23k şeklinde hala varsa
içindeki bazı parçaları değiştirmen gerek diye biliyorum hangileri olduğunu bilmiyorum kusura bakma reis kolay gelsinHocam fazla bilgim yok zaten FPS oyunları oynuyorum Valorant ve csgo oynuyorum o yüzden 240 hz monitor tercihim
Knk bu sitede satiş sonrası ilgi alaka sıfır, atiyorum 1 sene sonra ramlar arızalandı ilgi göstermeyecekler burada yani bu forumda en az 3 kişi bu siteden mağdur olmuşlardı tavsiyem paraya kıyın bu siteden aliş veriş yapmayın yaptirmayin![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
içindeki bazı parçaları değiştirmen gerek diye biliyorum hangileri olduğunu bilmiyorum kusura bakma reis kolay gelsin