Arama sonuçları: *

• Users: MrFormand
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MrFormand

G305 vs Aerox 3 snow

Kablosuz beyaz mouse bakıyorum cs fln için max bütçe 2000 ne önerirsiniz
  2. MrFormand

Beyaz mouse önerisi lazım

Aerox 3 düşündüm ama rival 3 le aynı kasası var 3 yıldır rival 3 ten sonra daha farklı bi kasa düşünüyorum ne önerirsiniz max bütçe 2k
  3. MrFormand

MeeTion BTM005 alınır mk

Kablosuz çalışmak için mouse bakıyorum güzel mi kalitesi falan
  4. MrFormand

Yardım DeLux M800 Ultra alınır mı

Max 2000 liraya kablosuz mouse önerisi bildiğiniz var mı
  5. MrFormand

Yardım DeLux M800 Ultra alınır mı

Bu fiyata yada ikinci el dragon fly f1 pro düşünüyorum yada öneriniz barsa max 2k ya kadar atarsanız sevinirim
  6. MrFormand

Asus Rog Gladius 3 mü Dragonfly F1 Pro mu

Sizce hangişs alır ikisife aynı fiuat asus 100 tl faha ucuz sadece
  7. MrFormand

Kablosuz mouse önerisi lazım

Bütçe max 1600 fln ikinci elde alabilirim Şuan VXE R1 PRO düşünüyorum ama alınır mı? yada Dragonfly F1 Pro
  8. MrFormand

Aerox 3 ipad e bağlanabiliyomu

Bluetooth a geçip ipad de pc ye de usb ile bağlmayı düşünüyorum öyle oluyomu
  9. MrFormand

çoklu cihaz ddestekleyen mouse önerisi

Logitech pebble 2 350s aldım ürün güzel ancak altında skate yok o yüzden sürtünce gıcık ses çıkartıyo başka önerisi olan varmı ?
  10. MrFormand

1500 tl ye kadar kablosuz mouse önerisi

Şuan vgn x6 güzel gibi onu düşündüm bluetooth modu varsa daha iyi olur
  11. MrFormand

800-1400 arası %60 mekanik klavye önerebilecek

Kablosuz olursa daha iyi olur şuan redragon k617 düşündüm ama onda bluetooth modu yok glb öyle bi klavy varsa önerebilecek mutlu olurum
  12. MrFormand

G29 tam sabitleyemiyorum

Üründe sıkıntı yok ancak masanın desenli çıkıntısı var üçgenimsi o yüzden tam kavrayamıyo yukardan nası daha güzel sabitleyebilirim kaydırmaz koysam fln olr mu
  13. MrFormand

G29 alınır mı? (sıkılırmıyım)

Hadi diyelim aldık sıkılma ihtimalinden korkuyorum alıp sıkılabilşrmiyim asetto corsada makas atıp drift atmak için düşünüyorum belki beam ng sizce napmalıyım
  14. MrFormand

Rübik küp Önerisi lazım

Bende şuan kübiriğin qiyi sail w var sizce gan 365r mı almalımıyık yoksa nexcube moyu mu almalıyım
  15. MrFormand

Biraz saçma olcak ama bunund adı ne olaeak geçiyo

Ne yazsam çıkmadı libkde atabilirseniz iyidir almak istiyorum
  16. MrFormand

Fall guys dissconnect sorunu

Xbox series s var ve fall guysta sürekli dissconnect atıyo internet gayet iyi ve hiçbir problem yok ama serverdan fln atıyo sürekli
  17. MrFormand

3d yazıcı için öneri (başlangıç)

program dahi bilmiyorum program araştırdım ama tavsiye istiyorum şuan ender 3 pro düşünüyorum iyi mi? bide sizin öneriniz ne bütçe 5k
  18. MrFormand

21 Nisan doğum günüm

Hiç hediye almadım tek istediğim cs de bıçaktı oda olmadı nasıl kolay yolla alabilirim navaja bile okey bana herhangi bir çıkta olur nasıl alabilirim çok param yok
  19. MrFormand

Keydrop cs konu soru

Bi şey dicem ben 48 dolar yatırıp tech kasasında fark yapsam çıkarmı yani 48 cent bir kasa 100 tane açsam çıkarmı deneyen varmı
  20. MrFormand

Keydrop skin çekme nasıl oluyor

frontside misty çıkardım ama çekemiyorum neden collecte basınca trade e atıyo 1680676063 Basıyorum başka silahla trade e atıyo neden böyle steam e gelmiyo
Geri