Keydrop cs konu soru

MrFormand

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
1000
Bi şey dicem ben 48 dolar yatırıp tech kasasında fark yapsam çıkarmı yani 48 cent bir kasa 100 tane açsam çıkarmı deneyen varmı

ben dün 15 dolar harcadım 1 tane kar bırakan bir şey çıkmadı denemek isteyebilirsin, ancak bütün paranızla oynamayın. eğlenmek için oynayın

Beklentiniz olmasın.

bence bir beklentin olmasın ben genelde 50 dolar atıyorum 15 20 dolarlık kasa savaşlarına giriyorum kazandığım olursa 2 kere upgrade deneyip ortalama 100 dolar oldumu çıkıyorum. gece 50 dolar attım ak-47 nightwish(factory new) bastım upgrade 166 dolardı sabah uyandım 238 dolar olmuş
birde 1.3 dolarlık kasadan 1100 dolarlık awp fade çıkarttım case battle da şuan 1750 dolar awp fade büyük şans birdaha denk geleceğini düşünmüyorum kolay kolay birsürü arkadaş var çünkü sürekli oynayan
sakın kumar psikolojisine kapılma bütün paran gider durmayı bil kazandığını çek

bence bir beklentin olmasın ben genelde 50 dolar atıyorum 15 20 dolarlık kasa savaşlarına giriyorum kazandığım olursa 2 kere upgrade deneyip ortalama 100 dolar oldumu çıkıyorum. gece 50 dolar attım ak-47 nightwish(factory new) bastım upgrade 166 dolardı sabah uyandım 238 dolar olmuş
birde 1.3 dolarlık kasadan 1100 dolarlık awp fade çıkarttım case battle da şuan 1750 dolar awp fade büyük şans birdaha denk geleceğini düşünmüyorum kolay kolay birsürü arkadaş var çünkü sürekli oynayan
sakın kumar psikolojisine kapılma bütün paran gider durmayı bil kazandığını çek
Knkm ztn oyundan sadece bıçak istiyom oyunda tek istediğim herhangi bir bıçak navaja bile okey bana

Knkm ztn oyundan sadece bıçak istiyom oyunda tek istediğim herhangi bir bıçak navaja bile okey bana
ozaman atıcan 30-40 dolar skin yapıcaksın upgrade deniceksin şansına

az önce 10 dolar attım 192 dolarlık bıçak aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri