Ben ztn 10 dolarla girip 22 dolarlık frontside çektim bıçak almak için denesemmi diyorumben dün 15 dolar harcadım 1 tane kar bırakan bir şey çıkmadı denemek isteyebilirsin, ancak bütün paranızla oynamayın. eğlenmek için oynayın
hangi kasadan çıkardın hocam?Ben ztn 10 dolarla girip 22 dolarlık frontside çektim bıçak almak için denesemmi diyorum
Knkm ztn oyundan sadece bıçak istiyom oyunda tek istediğim herhangi bir bıçak navaja bile okey banabence bir beklentin olmasın ben genelde 50 dolar atıyorum 15 20 dolarlık kasa savaşlarına giriyorum kazandığım olursa 2 kere upgrade deneyip ortalama 100 dolar oldumu çıkıyorum. gece 50 dolar attım ak-47 nightwish(factory new) bastım upgrade 166 dolardı sabah uyandım 238 dolar olmuş
birde 1.3 dolarlık kasadan 1100 dolarlık awp fade çıkarttım case battle da şuan 1750 dolar awp fade büyük şans birdaha denk geleceğini düşünmüyorum kolay kolay birsürü arkadaş var çünkü sürekli oynayan
sakın kumar psikolojisine kapılma bütün paran gider durmayı bil kazandığını çek
ozaman atıcan 30-40 dolar skin yapıcaksın upgrade deniceksin şansınaKnkm ztn oyundan sadece bıçak istiyom oyunda tek istediğim herhangi bir bıçak navaja bile okey bana
daha bugün 100dolar batırdım ne gerek var.Bi şey dicem ben 48 dolar yatırıp tech kasasında fark yapsam çıkarmı yani 48 cent bir kasa 100 tane açsam çıkarmı deneyen varmı
hocam neyde katladınız bi anlatır mısın?az önce 10 dolar attım 192 dolarlık bıçak aldım
hocam neyde katladınız bi anlatır mısın?
case battle + geleni upgradeHangi kasadan yaptın