hocam ikiside birbirine yakın kasklar hjc biraz daha iyi havalandırması var scorpionun da padleri biraz daha kaliteli bence i71 fiziksel mağazalardan...
şuan elimde bi tek bunun faturası var bu kask gore tex held eldiven dainese smart jacket ls sport toplam 751 euroya aldım tr de o paraya ceketi bile...
Yurtdışında yaşayan ve ara ara ülkeye gelen bi eş dost akraban varsa https://www.fc-moto.com sitesinden alabilirsin bu arada. Ben o şekilde buranın tam yarı...
held var hocam bende 2 yıldır kullanıyorum halen ilk gündeki kondisyonunda bütceyi 5.5 falan çıkarırsan başlangıç serisi held taksitli satan yerler var...
orta-temiz bulabileceğim bir ekran kartı arıyorum 1 yıl kadar ihtiyacım var sonraki yıl büyük ihtimal 5070ti falan alacağım 2k için uygun olursa güzel olur...
lian li nin sfx psu su var ve thermalright frost commander 140 elimde var bunlarla uyumlu kasa arıyorum o11 mini ye verecek param kalmadı daha ucuz bir...
bu bütcelerde bence hjc en mantıklısı bulunabilirse fırsat f serisi yoksada i serisi mantıklı 8-10k bandında hem parçası bulunuyor hemde fp olarak mantıklı...
Msi gaming plus b850 wifi6e kullanıyorum 7800x3D ile tertemiz çalıştırıyor sorunsuz. Yalnız bu bahsettiğim kart ATX bir kart kasana göre doublecheck yapmanı...