cagoa isimli üyenin son içerikleri

1. C

Dostlar Kışlık Eldiven Önerir Misiniz? ?

hocam ikiside birbirine yakın kasklar hjc biraz daha iyi havalandırması var scorpionun da padleri biraz daha kaliteli bence i71 fiziksel mağazalardan bulabilirsen bütcene uygun o bunlardan bi tık üst ama o iki kask birbirene yakın sana söylediğimde i71 di ancak stok bitmiş
  2. C

şuan elimde bi tek bunun faturası var bu kask gore tex held eldiven dainese smart jacket ls sport toplam 751 euroya aldım tr de o paraya ceketi bile alamıyorsun ama ben o ara aktif motor kullanmıyordum sen aktif kullanıyorsan sıkıntı bide o yüzden sana ben hjc tavsiye ettim indirim...
  3. C

louis moto daha uygun oluyo hocam almanya taraflarında ise birde aktif kullanıyorsa beklemek mantıksız
  4. C

HELD https://www.motoroad.shop/held-misawa-sports-korumali-motosiklet-eldiveni-siyah MODEKA https://www.trendyol.com/modeka/makari-waterproof-eldiven-siyah-p-1136242960...
  5. C

held var hocam bende 2 yıldır kullanıyorum halen ilk gündeki kondisyonunda bütceyi 5.5 falan çıkarırsan başlangıç serisi held taksitli satan yerler var sanırım çıkamazsanda modeka makari veya revit energy alavilirsin arkadaşın attığıda güzel
  6. C

ceketin varmı hocam
  7. C

uzunmu kısamı eldivende rahat edersin sence
  8. C

15 Bin TL Bandında 2. El Ekran Kartı Önerisi

orta-temiz bulabileceğim bir ekran kartı arıyorum 1 yıl kadar ihtiyacım var sonraki yıl büyük ihtimal 5070ti falan alacağım 2k için uygun olursa güzel olur r7 7800x3d işlemcim var ne önerirsiniz
  9. C

Sfx Psu İçin Kasa Önerisi

lian li nin sfx psu su var ve thermalright frost commander 140 elimde var bunlarla uyumlu kasa arıyorum o11 mini ye verecek param kalmadı daha ucuz bir alternatifi varmı acaba [H3 id=''][/H3]
  10. C

Hangi Kask Daha Mantıklı

bu bütcelerde bence hjc en mantıklısı bulunabilirse fırsat f serisi yoksada i serisi mantıklı 8-10k bandında hem parçası bulunuyor hemde fp olarak mantıklı yd fiyatlarıyla en az fark olan markalardan
  11. C

R7 7800x3d İçin Anakart Önerisi

r7 7800x3d için kullanacağım bütce çok yok rahat besleyen sıkıntı çıkarmayacak 8-11k arası max bütcem var önerilerinizi bekliyorum
  12. C

🔥İndirim Ocypus Iota C70 Kavisli Led Ekranlı Beyaz Kasa 4.299 TL!

tierlisti paylaşabilirmisiniz?
  13. C

🔥İndirim Ryzen 5 7600 Box İşlemci 6.600₺

kurumsal fatura kesip alcam mantıklımı acaba
  14. C

Çözüldü✓ Gigabyte B850m Force Alınır mı?

güç kaynağım var hocam lian li sp750 v2 var
  15. C

Çözüldü✓ Gigabyte B850m Force Alınır mı?

mantıklı geldi hocam teşekkürler 4200 4300 e kasayı alabilirim gibi
Geri