ssd ve soğutucuyu değiştireceğim elimde mevcut bu fiyata daha mantıklı sistem varmıdır ikinci kullanım alanımdan dolayı amd ekran kartı pek tercihim değil
oyun olarak genellikle valorant cs tarzı oyunlar oynayacağım işlemcisi iyi olması ilk tercihim ve soğutma performansı başımı ağrıtsın istemiyorum önerileriniz varsa verirseniz sevinirim
rufus ile win 11 format attım valorant yükledim VAN9003 hatası alıyorum secure boot açınca da kırmızı ekran yiyorum nasıl halledebilirim laptop um yurtdışından geldi garip bi cihaz asus zephyrus m16 gu603zm bios 311 daha yenisi yok biosda os type ve csm ayarı yok
merhabalar 5-6 yıldır mutfak sandalyesi tarzı sandalyelerde oturuyorum artık 2-3 saat sonra boynum ve belim çok ağrımaya başlıyor bu yüzden 15k bütce belirledim dış görünüşü hiç önemli olmayan ancak bu fiyata alınabilecek bildiğiniz rahat koltuk önerilerine açığım
sağolun hocam kasayı aldım rami de bulunduğum şehirde lexar ares 32gb 2x16 6000mhz cl28 rami 9.5k ya gördüm direkt aldım yardımın için teşekkürler
[H3 id=''][/H3]