Arama sonuçları: *

• Users: Khth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Khth

Tekefon ile arayıp taciz eden kişiye ne yapabiliriz ?

Çok basit soru bir numaradan beni arayıp trolemeye çalışan kişiyi nerelere şikayet edebilirim ? Birden fazla yer yazabilirsiniz
  2. Khth

Tetonoz aşısı sonrası alkol

2 gün önce tetonoz aşısı yaptırdım 4-5 gün sonra tatile gitcem yüksek sigaraya ve her türlü alkolle maruz kalıcam bi sıkıntı yaratırmı acaba
  3. Khth

Kayganlaştırıcı yutmak zararlı mı ?

Arkadaşlar yanlış anlamayın, tıraş olurken traş bıçağının yanındaki kayganlaştırıcı az buçuk dil ile temas ediyor ağız bölgesini tıraş ederken falan bi zararı olurmu ?
  4. Khth

Tetonoz kaç saatte yayılır ?

Ayağıma paslı raptiyenin ucu girdi başka bir konu da belirtim zaten akşam akşam hastaneye gidecek imkanım yok yarın saat 8-9 gibi gitsem bir sıkıntı olurmu olayın üstünden 11-12 saat geçmiş olcak
  5. Khth

Ayağıma paslı raptiye girdi bir sıkıntı çıkarırımı ?

Ayağımın tam topuk kısmına baya paslı bir raptiye girdi ama sadece ucu girdi çok azıcık, bir şey olur mu ? Elimle sıktım çok az kan çıktı sonra banyo da el sabunu ile iki kere yıkadım
  6. Khth

Sigara Nasıl Bırakılır ?

Arkadaşlar aranızda sigarayı bırakan birisi varsa anlatabilirmi nasıl bıraktığını ya da tavsiyesi olan varmı sigara nasıl bırakılır ya da nasıl azaltılır ? Babam için çok endişeleniyorum stres, üzüntü, sigara, kötü beslenme bari şu sigarayı azaltırabilsem, nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  7. Khth

Sizce futbol tarihinin en iyi stoper ikilisi kimdir ?

Sizce futbol tarihinin en iyi stoper ikilisi kim ?
Geri