Arama sonuçları: *

1. GENERATORrex

25K Ya Lettop Önerisi

25 k ya güzel i7 veya i5 lattop arıyorum fiyat performans olsun oyun için alıyorum
  2. GENERATORrex

Bu Sistem Alınır mı? sizce

1 şarj kablosu 1 laptop 1 mouse pad 1 mouse ve hediye Lenovo Laptop Özellikler: Yerel Disk (C:) 110 GB Yedek (D:) 915 GB İşlemci: Intel(R) Core (TM) i5-4200M CPU 2.50GHz Yüklü Bellek (RAM): 8.00 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci Windows 10 Pro Fiyat:4000
  3. GENERATORrex

Behzat ç Hangi Sırayla İzlenmeli

Hiç İzlemedim Blu Tv Fln Var Nerden İzlicem Neyden Başlıcam Hangi Filmleri İzlicem Biri Anlatsın
  4. GENERATORrex

Gigabayt Anakart Simge Geliyor Sonra Siyah Ekranda Tik Dönüyor

Simge marka geliyor siyah ekranda bir yuvarlak nokta dönüyor pili çıkarıp taktım olmadı
  5. GENERATORrex

Pc Siyah Ekran Tik Dönüyor

Bilgisayarımı yeniden Başlattım Siyah Ekranda gicabayt yazısı gwlir sonra ekran siyah olup tik dönüyor 1668609152 Bios açılıyor güvwnli modda başlatmayı denedim gene siyah ekran
  6. GENERATORrex

Asus Tuf Rtx 3060(3 Fanlı)Vs Msi Rtx 3060 Gaming X(2 Fanlı)

Hangisi Daha İyi Kafama Takıldı Asus Tuf Olduğunu Düşünüyorum 1663690960 Asus Tuf Ti Diğil V2 Oc
  7. GENERATORrex

Windows Kullanıcı İzni Evet Seçeneği Yok

Merhabalar Bügün Bilgisayar Hesabı Hakkında Microsoft Teknik Desteğe Başvurdum Sorunum Çözüldü Fakat Bu Defada Yönetici İzni Kısmında Evet Şıkkı Çıkmıyor Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirim.
  8. GENERATORrex

Kız Arkadaşıma Nasıl Açılırım

Bayadır Flörtleştiğim Kıza Açılmayı Düşünüyorum Ama Kelimeleri Bir Araya Getiremiyorum Sizin Bir Teklifiniz Varmı?
  9. GENERATORrex

Msi Rtx 3060 Gaming X Mavi Ekran Hatası

geçen günlerde garantili olmak üzere rtx 3060 gaming x aldım normalde sorun yaşamıyordum fakat bügün ekran gidiyor mavi ekran hatası veriyor mavi ekran hatasındada hata kodu:video tdr failure hatasını veriyorum acil yardım lazım
  10. GENERATORrex

8.500 Bütçeye Walorant Açan Sistem

Bütçem Bu Kadar Monitör Klavye Olsun Olmasın Farketmez Tavsiyelerinizi Bekliyorum
  11. GENERATORrex

8.500 Liraya Pc Tavsiye

Monitör Klavye Mouse Gerek Yok Olmasada Olur Onu Ayrı Alırım
  12. GENERATORrex

Windows 11 Otomatik Onarma

Windows 10 dan güncelleştirmeleri denetle kısmından windows 11 e geçtim geçmez olaydım buglar hatalar çözüldü dediler driver kurarken mavi ekran veriyo ve otomatik düzeltmede kalıyo int çözümleri test ettim sürekli ama hiç bir faydası olmadı windows 10 a gerimi döneyim yoksa çözüm önerebilecek...
  13. GENERATORrex

Microsoft Edge Virüs

Bilgisayar Her Açıldığında Reklam Çıkıyor Opera Gx Ve Bet Reklamaları Oluyor Ve Bi Setup İndirdikten sonra Şöyle Bir Dosya Çıkıyor Onaylanmamış 74252.crdownload
  14. GENERATORrex

Assassin's Creed Serisi Oynanırmı?

Yıllar Sonra Assassin's Creed Başladım Assasin Cread 2 Den Başlayıp 3 E Kadar Geldim Black Flag Ve Rogue Hikayesini Ve Gemi Sürme Tarzı Benzer Şeylerini Sevmiyorum Size Direk Olarak Unity Mi Geçeyim
  15. GENERATORrex

Monster Tulpar T7 20.3

Arkadaşlar Lettobum Yenidir Hiç Bir Sıkıntısı Yoktur Fakat Bugün Bu Saatlerde lettobu Açmaya kalktığımda şifre girme kısmında tek touchpad çalışıyor ne harici klavye nede lettobun klavyesi çalışmıyor ama bios a girince 2 side çalışıyor bana yardımcı olabilecek varmı lütfen
Geri