GENERATORrex
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bayadır Flörtleştiğim Kıza Açılmayı Düşünüyorum Ama Kelimeleri Bir Araya Getiremiyorum Sizin Bir Teklifiniz Varmı?
Yaw yapma işte Git yüzüne şöyle hiç bişey kaybetmezsin hayatına girmemiş biseyi hayatıma dahil olurmusun dicen gelmezse bişey olmaz kısaca karşısina çıkıp "Senden uzun zamandir Hoşlanıyorum benimle çıkar mısın " dicen a bugadaBayadır Flörtleştiğim Kıza Açılmayı Düşünüyorum Ama Kelimeleri Bir Araya Getiremiyorum Sizin Bir Teklifiniz Varmı?
Nedense sanki bir old da bana bötle demişti diye hatırlıyorum. Kimdi ya...Yaw yapma işte Git yüzüne şöyle hiç bişey kaybetmezsin hayatına girmemiş biseyi hayatıma dahil olurmusun dicen gelmezse bişey olmaz kısaca karşısina çıkıp "Senden uzun zamandir Hoşlanıyorum benimle çıkar mısın " dicen a bugada
Kimdi acabaNedense sanki bir old da bana bötle demişti diye hatırlıyorum. Kimdi ya...![]()
Bilmem, size benziyordu.Kimdi acaba
Bilmem, size benziyordu.
Hocam sizi seviyorum be.
Eyw hocam bende siziHocam sizi seviyorum be.
Flörtleşiyorsan ve kaybedecek bir şeyin yoksa açıl derim ama o durumlar zordur ben tüm okulun önünde açılmıştım kızaBayadır Flörtleştiğim Kıza Açılmayı Düşünüyorum Ama Kelimeleri Bir Araya Getiremiyorum Sizin Bir Teklifiniz Varmı?
Bayadır Flörtleştiğim Kıza Açılmayı Düşünüyorum Ama Kelimeleri Bir Araya Getiremiyorum Sizin Bir Teklifiniz Varmı?
İşte bu şekilde açılabilirsiniz hocam.Hocam sizi seviyorum be.
Lan. Erkeğim ben. Aloo. Yanlış anlaşılma var.İşte bu şekilde açılabilirsiniz hocam.
İşte bu şekilde açılabilirsiniz hocam.
"Nasıl açılırım ?" sorusuna bir örnek vermiş oldunuz hocam .dLan. Erkeğim ben. Aloo. Yanlış anlaşılma var.