Arama sonuçları: *

• Users: MusaArslan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Laptop siyah ekran aniden reset

"Stop code: KERNEL SECURITY_CHECK FAILURE (0x139)" Genelde oyun oynarken oluyor ram lerim tek tek taktım denedim yine aynıydı servise götürmeden ne yapabilirim bu işi çözmek için
  2. M

Jhgghj

Hgghb
  3. M

S23ultra yurtdışı IMEI satış

S23 ultra almaya karar verdim yurtdışı alıcam IMEI attırdıktan belli bir zaman sonra satarken sıkıntı yaşar mıyım zor mu satarım yardımcı olur musunuz
  4. M

S23 ultra IMEI atarken fiyat

S23 ultra yurtdışı almaya karar verdim telefoncudan alıcam IMEI atarken ne kadar veriliyor IMEI ne kadar tutuyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  5. M

Programlama için gelecek vaadeden bilgisayar

ben okulda c programlama dersleri alıyorum Java falan görücez Macbook pro m3 alsam hem bir iksi sene içerisinde işe başlamayı düşünüyorum hem beni uzun bir süre götürecek belki 7-8 sene ve yeni yeni programlarda zorlanmayacağım için bu bilgisayarı mı alayım yoksa buna gerek yok der misiniz daha...
  6. M

FIFA 23 FPS düştü daha düzelmiyor

Fifa 23 fps im 110 dan aşağı inmiyordu şimdi 50 de oynuyorum kasıyor nasıl düzelticem bunu
  7. M

Üniversite için bilgisayar

Üniversitemi ziyarete gittim dersleri İmac üzerinden işleyeceğiz sadece İmac var bilgisayar programcılığı okuyacağım bende Macbook yok normal i5 12.nesil bilgisayar var İmac üzerinden öğrenip bendeki bilgisayarla işimi görür mü zorlanır mıyım ios tan buna geçişte Macbook alayım mı
  8. M

Midas limit fiyatı belirlendikten sonra satın alma

Midas ile limit fiyatı belirleyerek hisse alıcam o limite kadar olan hisseleri mi alıyor oluyor
  9. M

Ea play nasıl oluyor steam

Ea play alıcam memlekete gidicem burda fifa 23 indirsen ea play satın alıp orda internete bağlamadan oynayabilir miyim FIFA 23 var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 700 lira vermek istemiyorum FIFA ya
  10. M

Eski bilgisayara ssd almak

Eski kas var bende ssd alıcam biraz olsun hızlansın diye anakart bilgileri bu şekilde maksimum 300-400 verebilirim hangi ssd uyar hangisini almalıyım
  11. M

Türknet indirme sorunu

Türknet'e geçtim 3 gün oldu steam de maksimum 70mb indiriyor saniyede bir anda düşüyor 30 a bir daha 60 a çıkıyor ve normal google den ve ya farklı bir yerden indirince 3 mb hız oluyor saniyede nedir bu kapatıyım türkneti illa steam den mi indiricem oyunu
  12. M

Pc game pass oyunları için soru

Selamün aleyküm pc game pasa almayı düşünüyorum aylık 30 lira oyunları internet varken yükleyip 1 ay boyunca internetten uzak şekilde oynayabilir miyim var mı bilgisi olan gta 5, red dead 2 falan var mı 30 liralık sürümünde game pass'ın bu oyunlar 1685824455 FIFA 23 de yükleyeceğim İnternetten...
  13. M

Gamepad önerisi fp arıyorum

Gamepad arıyorum kalitesiz olmasın en azından bir kaç yıl gitsin kablosuz koltukta oturup 4-5 metreden oynayabileyim en azından 3 metre en az olması gerek kaliteli hissiyatı olsun var mı bildiğiniz FIFA 23 falan oynamak için arkadaşlarla 2 tane alıcam varsa bildiğiniz bir öneri istiyorum
  14. M

Türkiye finans happy golf aidat

Türkiye finans happy gold kredi kartının yıllık aidatı var mı bilginiz var mı
  15. M

Yurt dışı iPhone almak

Yurt dışından iPhone alıp burada kaydettirsem 6 bin liraya güncelleme gelir mi telefon kapanır mı sorun çıkarır mı bilen var mı
  16. M

Yazılım mühendisliği için Laptop önerisi

Yazılım mühendisliği için piyasada olan en iyi Laptop hangisidir üst düzey bir bilgisayar arıyorum
  17. M

Silivrideki arsa satılır mı beklenir mi

İstanbul Silivri de 2.5 dönüm arsa var 9.5-10 milyon piyasası var şu an seçimden sonra artış olur mu ya da öncesinde şimdi satsam üzülür müyüm bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  18. M

Mezunum öğrenci akbili nasıl yenilerim

Lise mezunuyum sınava tekrar hazırlanıyorum danışacak kimse bulamadım akbili tekrar nasıl öğrenci haline getirebilirim yılbaşından sonra
  19. M

Excalibur g770 Sürünüyorum

Laptop aldım 1 ay önce excalibur g770 sol hoparlör bozuk çıktı verdim garantiye 10 gün bekledi dediler hiçbir sorun yok tamam dedim açtım aynı sorun aradım Casper'ı söyledim tekrar yollayın dediler beni mağdur ettiler kaç gündür cihazım elimde değil bozuk belli zaten ama yok diyorlar ne yapayım...
  20. M

Yeni laptopta ssd bir anda doldu

Yeni laptop aldım dün ssd 50 gb doluydu bugün hiçbir şey yapmadan 130gb dolu ne yapabilirim
Geri