Programlama için gelecek vaadeden bilgisayar

Reaksiyon skoru
7
ben okulda c programlama dersleri alıyorum Java falan görücez
Macbook pro m3 alsam hem bir iksi sene içerisinde işe başlamayı düşünüyorum hem beni uzun bir süre götürecek belki 7-8 sene ve yeni yeni programlarda zorlanmayacağım için bu bilgisayarı mı alayım yoksa buna gerek yok der misiniz daha düşük bütçeli ve işlemcisi düşük bir şey mi alıyım almışken en günceli olsun uzun süre götürsün diye bunu tercih ettim

Ceng okuyorsun muhtemelen. Alan seçmeden fazla para harcamani tavsiye etmem.

Ben Mac air m1 ile başladım sürekli zorlandım. Okulun eğitiminde hep windows tabanlı uygulamalar kullanıldı. Meseka MSSQL ile zorlandım veya C# windows formlarını yapamadım hep arkadaşım vasıtasıyla yaptım ödev projeleri. Eğer yok bunlardan yana sorun olmayacaksa istediğin M serisinden birini alabilirsin.

Herhangi bir bilgisayar yeterli olur. Ama biraz performansın zararı olmaz.

Ben Mac air m1 ile başladım sürekli zorlandım. Okulun eğitiminde hep windows tabanlı uygulamalar kullanıldı. Meseka MSSQL ile zorlandım veya C# windows formlarını yapamadım hep arkadaşım vasıtasıyla yaptım ödev projeleri. Eğer yok bunlardan yana sorun olmayacaksa istediğin M serisinden birini alabilirsin.
form uygulamalrını xcode aracılığıyla biraz daha zor olmasına rağmen macbookda yapabilirsin

form uygulamalrını xcode aracılığıyla biraz daha zor olmasına rağmen macbookda yapabilirsin
Ben form yapamaz demedim. M serisinden Windows form olmuyor, xamarin form oluyor. Windows form yapmak için intel işlemci gerekli, m serisi varkende intel alınmayacağı için windows işletime yönelmesi daha doğru olur.

Geri