Arama sonuçları: *

1. Enz tarık şen

Öneri Valorant Point için Eneba güvenli mi

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar oyunda beğendiğim bir seti almak için ucuz vp arayışındaydım ve Eneba ile karşılaştım baktığım çoğu siteden %10-%15 daha uygun fiyatları aranızda alışveriş yapan varsa beni aydınlatabilir mi güvenilir midir yoksa bedava peynir fare kapanında olur diyip uzak mı...
  2. Enz tarık şen

Yardım sizce bu saat sahte midir

merhaba bulunduğum ilde bir samsung watch almak istiyordum 0lara baktıktan sonra 2. ele yöneldim ve bu ilanı buldum adamla konuştum ama bilemiyorum 0ı 9000 ken adam 5000 yazmış 4700 e anlaştım çok kolay ikna oldu yarın buluşcam alınır mı kutusu falan yokmuş ama imeiden sorgulayabilirsin dedi...
  3. Enz tarık şen

Öneri Geçmeye değer mi ? S23 U dan 24 U veya İphone 14 pro max

merhaba yaklaşık 6-7 aydır S23 Ultra kullanıyorum seçimlere kadar telefon yenilemeyi düşünüyorum sizce sırf yapay zeka özellikleri ve işlemci geliştirmesi için S24 Ultraya geçmeye değer mi yoksa burdan İphone 14 pro max'e mi geçmeliyim her türlü cihazları yurtdışı olarak kullanıcam 15 pro max de...
  4. Enz tarık şen

Çözüldü✓ türknet internetim youtubeda videoları açmıyo

tam olarak bilgisayar kaynaklı mı internet mi bilemedim telefonumdan wifi ile video izleyebiliyorum fakat bilgisayarda videolar yüklenmiyor müşteri hizmetlerini aradım youtube kaynaklı bir sorun var dediler ondan önce aradığımda bir üste bağlıyorum diyip yüzüme kapattılar daha yeni geçtim...
  5. Enz tarık şen

Yardım Yurtdışı s23 ultra almayı düşünüyorum kayıt vs.

Yakın zamanda s23 ultra almayı düşünüyorum fakat bu kayıt işleri ve Ekimde kayıt ücretinin 30k olması gibi bi haber de var samsunglarda server kayıt veya direnç kayıt ne gibi olur imei güncelleme sonrası uçar mı ne olur forumlara falan da baktım ama adam akıllı kaynak bulamadım yardımcı olabilir...
  6. Enz tarık şen

VA panel FreeSync mi yoksa IPS panel G-SYNC mi?

Merhaba yakında 240 Hz monitöre geçeceğim ama hangisini alacağıma karar veremedim ortalama 220-200 FPS arası alıyorum ekran kartım AMD Radeon RX 570 8 GB bu yüzden bana FreeSync lazım genel olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum sizce ne yapmalıyım modeller. 1. VA panel FreeSync: GamePower...
Geri