Arama sonuçları: *

1. umutdoyuran

5060Tİ 16GB Hazır Sistem Tavsiyeniz Var Mıdır? / 40k Bütçe

40k banında 5060ti 16gb hazır sistem bakıyorum ancak fiyat skalası 37-45 gibi gördüm hangisi alınmalı bir fikrim yok , öneriniz varsa hazır sistem linklerine bakabilirim
  2. umutdoyuran

Yardım İşlemci boşta %100 de çalışıyor windows 11 kurulu - i5 12400f

İşlemcim boşta %100 de çalışıyor ancak başka bir uygulamadan baktığımda ise normal gözüküyor . W11 kurulu , daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba .Hangisi doğru gösterge . Ayrıca bu durumun zararı olabilir mi işlemci üzerinde .
  3. umutdoyuran

Öneri KASIM İNDİRİMLERİNDEN İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİLERİ 8-15K ARASI

Kasım indirimlerinde nedense çok fazla indirim olan bir iş laptopu göremedim hepsi küçük indirimler , sadece iş için ekran kartına gerek yok güzel indirimler görürseniz yazabilir misiniz lütfen , teşekkürler şimdiden ...
  4. umutdoyuran

USB ile bios güncelleme !!

Selamlar herkese , yeni hazır sisteme usb ile bios güncellemesi yapacağım , böyle 2 tane dosya var daha önceden kullandıkları pc ye güncelleme yaparken önce uygulamayı açıp sonra cap dosyasını usbye atıyorlar , ben nasıl bir adım izlemem gerekiyor . Sadece cap dosyasını atsam bir sorun çıkar mı...
  5. umutdoyuran

SteelSeries Aerox 3 2022 Snow RGB Kablosuz Gaming Mouse --- 899 tl

Arkadaşlar bu fiyata değerlendirilebilir mi nasıl fiyat . Kullananlar var mı aramızda
  6. umutdoyuran

Brave Browser Kullanıcı Deneyimi ve Öneriler

Selamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?
  7. umutdoyuran

İphone 7 plus Batarya Değişim

Selamlar , telefonun bataryasını değiştirmeyi planlıyorum ve servise yollamayıp bir telefoncuya yaptıracağım . 350 tl batarya ücreti istedi . Bu piyasaya göre nasıl bir fiyat bir de yeni bataryanın hangi özelliklerine bakmalıyım bilgisi olan var mı , teşekkürler herkese ?
  8. umutdoyuran

NOVA-3070Ti - 22.436,96 ₺

Bütçesi olan arkadaşlar için tekrardan stok açıldı...
  9. umutdoyuran

Delois 5T12-3070/Ti Hazır Sistem önerir misiniz??

Merhaba arkadaşlar https://www.gamegaraj.com/urun/delois-5t12-3070-ti/ sistemi almayı planlıyorum . Bu sistemde değiştirmemi önerdiğiniz yerler var mı ? 1658129542 Ekran kartını 3070ti olarak almayı planlıyorum
  10. umutdoyuran

25k Sistem ve 2k monitör önerisi

Selamlar arkadaşlar , 22-25 arası bütçem ve 144hz 1080p monitörüm var . 3070 ti sistem buldum tüm parayı kasaya mı versem . Yoksa daha alt model nvidia ekran kartı alıp alıp yanına 2k monitör mü alsam tavsiye verebilir misiniz. 3070ti ekran kartı 1080p uyumu nasıl olur detaylı bir bilgim yok .
Geri