Arama sonuçları: *

• Users: Aleras
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Aleras

250k bütçe araba önerisi

beyler 250 bin bandına araba almak istiyorum 19 yaşındayım ilk arabam olucak az yakar çok kaçar bişey istiyorum şuana kadar fiat palio veya peugeot 206 baktım ama pejo 206 çok masraflı sanayiden çıkmaz diyorlar kararsız kaldım bu bütçeye sorunsuz hatchback araba önerir misiniz?
  2. Aleras

Bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor

oyundayken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor birden ekran gidiyor. kasa açık kalıyor sadece ekran gidiyor ve pc yeniden başlıyor sorunu çözemedim deliricem az kaldı ısınma problemi yok
  3. Aleras

Rtx 3060 Tİ OLAN SİSTEMİ KAÇA SATARIM

Bu sistemi yeni topladım araba alacağım için satıcam Galax rtx 3060 ti Ryzen 5 5600x Msi a520m a pro (32 gb ram) Kule fan 500 gb m2 ssd 1 tb wd purple hdd
  4. Aleras

Peugeot 207 alınır mi

Gençler HP araba arıyorum peuguot 207 hoşuma gitti alınır mı. Kullanan varmı teknik arızası fln olur mu
  5. Aleras

500 tl mekanik klavye önerisi

bütçemi zorlayarak 550 tl ye kadar çıkarabilrim 500 550 tl mekanik klavye arıyorum red switch olursa iyi olur blue switch gece oynadığım için sıkıntı olarbılır
  6. Aleras

SSD Mİ YEREL DİSK D YAPMA

beyler format atarken sadece windowsu ssd ye kurmak istemiştim fakat, yanlışlıkla SSD yi yerel disk C yaptım. HARDDİSKİ C yapmak istiyorum, onu nasıl düzelticem.
  7. Aleras

ram i taktım ama performans artmadı

8 gb ram'im var dı 16 gb ye yükselttim takarken biraz zorladım. 16 gb ram var olarak gozukuyor ama performans artışı yok bozuk olabilirmi
  8. Aleras

240 gb okuma yazma hızı yüksek m2 ssd ?

arkadaşlar okuma yazma hızı yüksek m2 ssd arıyorum. önerdiğiniz varsa link atın marka farketmez ama dandik bilinmedik bir şey olmasın fiyatı 500 tl yi aşmasın
  9. Aleras

500 TL Mekanik klavye önerisi

500 TL bütçem var mekanik klavye arıyorum red switch olsun. Çok aradım da güzel bişey bulamadım
  10. Aleras

max 100 tl speed mouse pad önerisi

sağlam speed mouse pad arıyorum cs oynucam 100 tl bütçe var
  11. Aleras

MSI B450M-A Pro Max , ryzen 5 5500 ile uyumlu mu ?

MSI B450M-A Pro Max anakartım var, şuanda ryzen 3 1200 takılı bilerek zamanında anakartı sağlam almıştım. şuanda işlemci yetmıyor, ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. ama uyumlu mu bilmiyorum
  12. Aleras

HANGI SITEDEN MONİTÖR ALINIR ?

merhabalar ilk monitör almaya karar verdiğimde itopyadan almayı düşündüm fakat şikayetvar da ölü piksel geldiğini söylemişler. daha sonra hepsi buradadan alıcaktım ama satıcsı güvenilir gelmedi güvenilir uygun fıyatlı site varmı
  13. Aleras

CS GO Rank atlatmıyor

Arkadaşlar nova 1 im ne kadar kazanırsam kazaniyim Rank atlatmıyor iyi kill de alıyorum sebebini bilen varmı
  14. Aleras

Sizce hangisini aliyim

https://www.itopya.com/viewsonic-238-vx2418-p-mhd-165hz-1ms-hdmi-dp-va-fhd-adaptive-sync-gaming-monitor_u14001...
  15. Aleras

İ3 12100f uyumlu en uygun anakart

İ3 12100f için en uygun anakart hangisi beyler h610m var bildiğim oda 1800 TL fln daha uygunu varmı
  16. Aleras

1650 süper li hazir sistem

Merhabalar orta fiyatlı bir bilgisayar arıyorum bütçem 9k, şuanda piyasada neredeyse hazır bilgisayar yok, bildiğiniz hazır sistem varsa linkini bırakın. Özellikleri şöyle düşündüm GTX 1650 süper Amd ryzen 5 5500 16 GB ram B450m 500 GB ssd
  17. Aleras

40k motorsiklet önerisi

Motorsiklet düşünüyorum 125 CC önerisi olan varmı cg tarzı düşünmüyorum
  18. Aleras

100.000 TL Fiyat/Performans Araba Önerisi

Max bütçe 100 k araba önerisi
  19. Aleras

PC toplayabilicegim uygun fiyatlı firma

PC toplayabilicegim bir firma bulamadım b450m 1200 TL satan firma gördüm piyasa fiyatlı firma arıyorum
  20. Aleras

GTA 5 yeni saç stilleri açma

PlayStation üzerinden GTA 5 oynuyorum saç stilleri çok az var PC den oynadığımda bir sürü sac stili vardı nasıl açılıyor bilen varmı oyunu bitirdim
Geri