kanka mekanik mi bu mekanikse hangi renk switch![]()
A4Tech Bloody B640 Usb Kablolu Aydınlatmalı Mekanik Multimedya Oyuncu Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
A4Tech Bloody B640 Usb Kablolu Aydınlatmalı Mekanik Multimedya Oyuncu Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bir tık aşıyor ama bu güzel suan kullanıyorum
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...ekanik-oyuncu-overlord-fiyati,1416805995.htmlbütçemi zorlayarak 550 TL ye kadar çıkarabilrim 500 550 TL mekanik klavye arıyorum red switch olursa iyi olur blue switch gece oynadığım için sıkıntı olarbılır
istersen siyah a alabilrisin hem İncehesap satıyor daha güvenilir n11 e görekanka mekanik mi bu mekanikse hangi renk switch
bütçemi zorlayarak 550 TL ye kadar çıkarabilrim 500 550 TL mekanik klavye arıyorum red switch olursa iyi olur blue switch gece oynadığım için sıkıntı olarbılır
Dandik markalara 500tl vermek yerine temiz ikinci el al.bütçemi zorlayarak 550 TL ye kadar çıkarabilrim 500 550 TL mekanik klavye arıyorum red switch olursa iyi olur blue switch gece oynadığım için sıkıntı olarbılır
Yahu klavye de bilemi 2. el be arkadaş hayatı bile 2. el yaşıyoruz yeter daDandik markalara 500tl vermek yerine temiz ikinci el al.
Aga yapacak bir şey yok...Yahu klavye de bilemi 2. el be arkadaş hayatı bile 2. el yaşıyoruz yeter da