“Default Boot Device Missing Or Boot Failed” Hatası Help

WhiteS13

80+
Reaksiyon skoru
1
bu konu hakkında başlıklar açılmış ancak hiçbiryerde çözüm bulamadım neredeyse her yolu denedim sıfırdan kurulum dahil garanti servisine gönderdikten sonra oldu bu bir türlü secure bootu açamıyorum açınca bu hatayı verip boot menüye atıyor ve orada sadece "windows boot manager" var ama oda çalışmıyor tekrar tekrar başa sarıyor çözemedim hiçbir şekilde bios ile ilgili herşeyi denedim birkaç kez pcyi bozdum bile sanırım
sadece windows boot manageri görüyor boot menüde ssdim gözükmüyor ayrıyeten yardımcı olursanız çok iyi olur birsürü projem var
Acer Nitro 5 AN-515 58
Anakart :jimny ADH
rtx 4060
i7 12650H
SSD samsung

Ekler

• ab94b521-e421-4f5b-af2e-afb0f053c033.webp
    ab94b521-e421-4f5b-af2e-afb0f053c033.webp
    13.9 KB · Hit: 9
bu konu hakkında başlıklar açılmış ancak hiçbiryerde çözüm bulamadım neredeyse her yolu denedim sıfırdan kurulum dahil garanti servisine gönderdikten sonra oldu bu bir türlü secure bootu açamıyorum açınca bu hatayı verip boot menüye atıyor ve orada sadece "windows boot manager" var ama oda çalışmıyor tekrar tekrar başa sarıyor çözemedim hiçbir şekilde bios ile ilgili herşeyi denedim birkaç kez pcyi bozdum bile sanırım
sadece windows boot manageri görüyor boot menüde ssdim gözükmüyor ayrıyeten yardımcı olursanız çok iyi olur birsürü projem var
Acer Nitro 5 AN-515 58
Anakart :jimny ADH
rtx 4060
i7 12650H
SSD samsung
Serviste ne yapıldı ? Anakartı değiştirmişler mi?

hayır termal bakım için gönderdim sadece bios ve yazılım güncellemesi yapılmış ekstra olarak başka bir şey yok
Şunu bi denesene.
Intel Vmd yi kapatıp denesene. Faydası olacaktır

Şunu bi denesene.
Intel Vmd yi kapatıp denesene. Faydası olacaktır
bunuda denedim ama bu windows kurarken geçerli diğer türlü bi olayı yok ssd gözükmüyor ama windows boot manager otomatik seçiyomuş sözde o belki geçilebilir ama secure bootu açtıktan sonraki hata geçmiyor

Ekler

• 1000029797.webp
    1000029797.webp
    786.8 KB · Hit: 0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,306
Üyeler
197,428
Son üye