Max 1500tl ye klavye önerisi

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
1500
1500 Bandında mekanik kalevyte almayı düşünüyorum öneriniz nedir? Güncel olarak 1.5k altında çok klavye var ve eski uygun fiyatlı klavye konularının çoğu yurtdışı yasağı yokken. Önerileriniz neler oldurdu. Yoğun olarak bilgisayar kulalnıp, oyun oynayıp, yazı yazıp, kurgu yaptığımı belirtmemde fayda var. (Tek spesifik isteğim var: tuşların içi boş olsun yani aydınlatma açıldığı zaman gece tuşları görebileyim, tuşlar boyalı olmasın ve eğer mümkünse yüzde 75 klavye olursa iyi olur ama olması şart değil)

Bu modeller gözüme çarptı :
Havit Gamenote KB870L
Aula S500 Brown Switch
Leaven K620
Havit Gamenote KB885L
(Bu ilk dört modele kanım çok kaynadı)
Gamepower Eva 5
Gamepower Overlord
Redragon K616 Fizz Pro

Başka öneri, tavsiyeniz yada 100-200 tl konularak daha iyi alınabilecek model önerileriniz var mı?

hocam 2k ya çıkabiliyorsam manyetik switchli akko fun60 alıırm

Eğer 2K çıkarsan şu an kullandığım Havit KB904L de önerebilirim. Bir tık sesli (bu fiyattaki çoğu manyetik klavyenin iç yalıtımı ve kasasından dolayı) ama manyetik switch ayar yapabildiğinden, yazı vb. yazarken rahatlatır.

Veya şu klavye de 2K civarında alınabilir.

Artıramıyorsan ben yerinde olsam şu ürünü alırdım. Daha ucuza N11'den kupon ile denk geliyor. Hoşuna gidenlerden birinin tuşları boya, diğerleri de rastgele fason üretim. Havit kendi fabrikasında ürettiğinden, bu bütçelerde alınabilecek bence tek marka.

Eski tarz bilek destekli bir klavye istersen de şu ürünler var. Aşağıdaki konuda kendim öneri yaptım, ayrıca görmezsin diye benden sonra mesaj atan arkadaşın attığı şu ürün de hoş duruyor. Gerçi şimdi baktım dün ucuzdu zam yemiş bu ürünler, keza benim attıklarımda da 1-2 ürün ₺2500 çıkmış. Sadece farklı neler var diye bakabilirsin.

Eğer 2K çıkarsan şu an kullandığım Havit KB904L de önerebilirim. Bir tık sesli (bu fiyattaki çoğu manyetik klavyenin iç yalıtımı ve kasasından dolayı) ama manyetik switch ayar yapabildiğinden, yazı vb. yazarken rahatlatır.

Veya şu klavye de 2K civarında alınabilir.

Artıramıyorsan ben yerinde olsam şu ürünü alırdım. Daha ucuza N11'den kupon ile denk geliyor. Hoşuna gidenlerden birinin tuşları boya, diğerleri de rastgele fason üretim. Havit kendi fabrikasında ürettiğinden, bu bütçelerde alınabilecek bence tek marka.

Eski tarz bilek destekli bir klavye istersen de şu ürünler var. Aşağıdaki konuda kendim öneri yaptım, ayrıca görmezsin diye benden sonra mesaj atan arkadaşın attığı şu ürün de hoş duruyor. Gerçi şimdi baktım dün ucuzdu zam yemiş bu ürünler, keza benim attıklarımda da 1-2 ürün ₺2500 çıkmış. Sadece farklı neler var diye bakabilirsin.

Hocam bu tam benlik hem yön tuşları hemde numpard var içime çok sindi bu model hotswap mı bozulursa bir switch en azıdan değiştirsme güzel olur
Post automatically merged:

K870t Pro ile Havit Gamenote KB885L arasındayım şuan düşünüce Havit Gamenote KB885Ltam benim aradığım klavye ama hotswap mı anlamadım

Son düzenleme:
Ajazz olan galiba tuşu renk geçirmiyor. Bu arada bütçe artarsa şu ürün de var. Bu Havit'in daha yeni bir ürünü.

Yok hocam yüzde 95 ihtimalle KB885L alicam her özelliği bana uygun, qwerasdf tuslarinida brown switchle degistirip omur boyu kullanirim, zaten mantiken bozulursa sadece type c cikisi bozulur onuda garantiye yollarim switchelee birsey olursa yenisini takar geçerim, hem istedigim boyut tami tamina hemde tuşları isik geciriyor

Geri