Şuan mesela 2. el 4070ti veya üstünü kovalamayı düşünüyorum. Evet az fps alacağım ama en azından fps alacağım kafam ağrımayacak diye ümit ediyorum. Bazıları...
Benim hynix kartların sorunlu olduğu teorisi sanırım çöktü hahaha
Bu arada siz kartı aldığınızda içinden stafor köpük çıktı mı, arka plaka ile soğutucu...
İşlemci yi prime 95 ile test ettim, ramlerin expo halini testmem95 ryzen3d.cfg ile test ettim. Zaten benchmark vs değeri normal. Daha başka ne yapabilirim...
Evet konuda da dediğim gibi. Aynı oyun aynı kart aynı driver aynı OS oynayan çatur çutur sorunsuz oynuyor. Zaten ben o yüzden diyorum acaba bewn mi bir yeri...
Ben hiç kurcalamadım. Yani kartı aldım taktım kullandım (kullanamadım hahahah). Herhangi bir OC UV deneyimim olmadı çünkü default halinde bile çalışmadı ki...
Ben her zaman hep performansı ön planda tuttum. kendi kendime dedim 33 e 9070xt alırım 45 e 5070ti yerine. Hatta çevremede 9070 xt çok makul tam fiyat...
Hem AMD hem DICE sorunlu, tembel. Hadi AMD zaten driver konusunda adı çıkmış firma yani yavaşlar lakin DICE sanırısın indie firma gibi ağırdan alıyor.
Bu...
https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-kere-sapphire-pulse-9070-xt-alip-2-kere-iade-etme-deneyimim.1239609/ Konuyu açtım bakalım benzer tecrübe yaşayan veya...
Öncelikle konuyu açma amacım genel bir bilgi edinme ve eğer benzer tecrübe yaşayıp bu sorunları çözebilen varsa onların çözümleri ile ileride sorun yaşayan...
Benim soğutma gibi hiçbir sorunum yoktu. Ki zaten çokta kafaya takmam. Furmark testinde bile 55 derece ulaşmıyordu ve neredeyse hiç sesi yoktu kartın hatta...
Son 2 haftada iki kere 9070xt alıp iade etmiş biri olarak söylüyorum ki 2011 den amd kullanan birisiyim. Sanırım bir daha amd almam.
İlk 9070 xt bf6 da...