Hocam DRAM bulunmuyor ama TLC var, gen5 için fena değil fiyat ancak gen4'te yakın fiyatlara 2TB ya da 1TB DRAM'lı halini bulabiliyorsun. İdare eder yani
Saolasın hocam elimde hazır bir gen 4 SSD var 1 TB'lik zaten. O yüzden işletim sistemini kuracağım ve rekabetçi oyunları kuracağım bir gen5 SSD alayım...
Hocam al geç alabileceğin en iyi hava çevrimi olan kasalardan birisi. Görüntüsü akvaryum kasalar gibi şık olmaz ama bunun da kendine göre bir cazibesi var...
Manyetik switch bir klavye alıpta numpad aramak biraz tuhaf geliyor bana. Devlet memuru işinde değilseniz veya benzeri numpadin hiç bir işlevselliği yok...
bende de çok yapmaya başladıydı pc yenileyince düzeliyordu ama bazen bir çok kez yenileme yapmak gerekiyordu. Diski kullanmayı bıraktım ömrü bitti herhalde...
Benim tebilon iptal oldu, cogu kisi de hem inceden hem sinerjiden iptal oldugunu yaziyor.
1782114438
Benimki tekti iptal oldu tebilona eklendigi gibi almistim
Bilgisayar toplama macerasının sonlarına doğru bütçem sıkıştığı için satıyorum. Ürün toplam 10 saat kullanılmıştır. Güncel bilgisayarım yarış oyunlarını...