Saolasın hocam elimde hazır bir gen 4 SSD var 1 TB'lik zaten. O yüzden işletim sistemini kuracağım ve rekabetçi oyunları kuracağım bir gen5 SSD alayım dedim. İade etmeyeceğim o zaman gelsin de kurayım PC'yi. 3 aydır uğraşıyorum her gün indirim bakmaktan yoruldum.
https://www.incehesap.com/lexar-nm990-1tb-gen5x4-14000-7500-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-lnm990x001t-rnnng-fiyati-86540/
Bu ssdyi aldım da çok anlamıyorum ssdlerden bende msi mpg b850 edge anakart var gen 5 destekliyor. SSD olarak nasıl bir ssdidir 9k ya değer mi yoksa iptal mi etmeliyim ? Kasamın son...
Hocam al geç alabileceğin en iyi hava çevrimi olan kasalardan birisi. Görüntüsü akvaryum kasalar gibi şık olmaz ama bunun da kendine göre bir cazibesi var inf denmesenin bir sebebi var ayna görüntüsü var sonsuzluğa doğru giden. Artic pro 3 rahatca sığıyor büyük bir kasa zaten.
Manyetik switch bir klavye alıpta numpad aramak biraz tuhaf geliyor bana. Devlet memuru işinde değilseniz veya benzeri numpadin hiç bir işlevselliği yok. %75 alıp keyif yapabilirsiniz ki büyük ihtimalle oyun için istiyorsunuz. Ama illa da numpad alıcam diyorsanız 3 bağlantı özelliği ile...
bende de çok yapmaya başladıydı pc yenileyince düzeliyordu ama bazen bir çok kez yenileme yapmak gerekiyordu. Diski kullanmayı bıraktım ömrü bitti herhalde diye işletim sisteminin yüklü olduğu diski kullanıyorum şu an bir problem olmuyor