Shorilar isimli üyenin son içerikleri

1. Shorilar

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Saolasın hocam elimde hazır bir gen 4 SSD var 1 TB'lik zaten. O yüzden işletim sistemini kuracağım ve rekabetçi oyunları kuracağım bir gen5 SSD alayım dedim. İade etmeyeceğim o zaman gelsin de kurayım PC'yi. 3 aydır uğraşıyorum her gün indirim bakmaktan yoruldum.
  2. Shorilar

https://www.incehesap.com/lexar-nm990-1tb-gen5x4-14000-7500-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-lnm990x001t-rnnng-fiyati-86540/ Bu ssdyi aldım da çok anlamıyorum ssdlerden bende msi mpg b850 edge anakart var gen 5 destekliyor. SSD olarak nasıl bir ssdidir 9k ya değer mi yoksa iptal mi etmeliyim ? Kasamın son...
  3. Shorilar

Hocam al geç alabileceğin en iyi hava çevrimi olan kasalardan birisi. Görüntüsü akvaryum kasalar gibi şık olmaz ama bunun da kendine göre bir cazibesi var inf denmesenin bir sebebi var ayna görüntüsü var sonsuzluğa doğru giden. Artic pro 3 rahatca sığıyor büyük bir kasa zaten.
  4. Shorilar

Çözüldü✓ Ddr5 Ram Seçimi: Lexar Thor Mu, Patriot Viper Venom Mu?

iki tane alacaksan direk kit olarak almanı tavsiye ederim aynı markanın ürünü olsa bile uyumlu çalışmayabilir kit değilse
  5. Shorilar

SSD Tavsiyesi ve Aldığım Parçaların Uyumu Hakkında Bilgi Almak İsterim.

Merhabalar Herkese, Aldığım Parçalar ; Lian Li Lancool 217 INF Beyaz E-ATX Mid-Tower Kasa MSI MPG B850 EDGE TI WIFI AM5 DDR5 8400Mhz ryzen 7 9800x3d Lexar Ares RGB 2nd Gen 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 asus rog strix 1000p 1000w 80+ platinum beyaz Arctic Liquid...
  6. Shorilar

Yardım Klavye Uzmanı Arkadaşlar Yardımcı Olurmusunuz

Manyetik switch bir klavye alıpta numpad aramak biraz tuhaf geliyor bana. Devlet memuru işinde değilseniz veya benzeri numpadin hiç bir işlevselliği yok. %75 alıp keyif yapabilirsiniz ki büyük ihtimalle oyun için istiyorsunuz. Ama illa da numpad alıcam diyorsanız 3 bağlantı özelliği ile...
  7. Shorilar

Steam Disk Yazma Hatası

bende de çok yapmaya başladıydı pc yenileyince düzeliyordu ama bazen bir çok kez yenileme yapmak gerekiyordu. Diski kullanmayı bıraktım ömrü bitti herhalde diye işletim sisteminin yüklü olduğu diski kullanıyorum şu an bir problem olmuyor
  8. Shorilar

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

Ryzen 7 9800x3D indirime girerse bilgilendirebilir misiniz prime yok da ona göre alıp satın alacağım (mesai saati olduğu için bakamıyorum )
  9. Shorilar

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

o zaman cidden fiyat hatası var umutlarla oynanmış geçmiş olsun
  10. Shorilar

Tek alanlara gönderirler diye düşünüyorum hepsi iptal edilmez
  11. Shorilar

25k rame para verdikten sonra böyle indirim görünce enayi gibi hissediyorum. İş gereği hiç bir indirimi yakalayamadım.
  12. Shorilar

🔥İndirim AMD Ryzen 7 7800x3d 13.999 / 9800x3d 19.999

Stok eklemişler alacaksın al
  13. Shorilar

Çözüldü✓ Sinerjiden 5070 Aldım İyi Midir? ?

normal 5070 den daha küçük be daha kompakt bir soğutmaya sahip demek yani soğutması normal 5070 lerden daha kötü ve sıcak çalışır demek
  14. Shorilar

Çözüldü✓ Sinerjiden 5070 Aldım İyi Midir? ?

5070 sff bir kart için bence fazla pahalıya almışsın büyük ihtimalle sırf beyaz diye fiyatı böyle 33k lara normal sff olmayan bir 5070 de alabilirdin
  15. Shorilar

Çözüldü✓ Sistem Parçaları Uyumu

vatan gece indirimlerine bir bakıver şu sıralar oluyor indirim.
Geri