Arama sonuçları: *

• Users: UmutD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

RTX 3060 GPU/MEMORY MHZ VE ISI PROBLEMİ

RTX 3060 ve Ryzen 5 5500'lü bir sistem kullanıyorum.İşlemcim internette gezinirken en fazla 50 derece oluyor,internette olsam bile boştaysa 38-39 dereceye geriliyor.Ekran kartı ise son günlerde 60 dereceye kadar çıkıp,ki 60 dereceye bazı oyunlar dışında çıkmazdı,fanlarını aktive ediyor ve 40...
  2. U

Windows 10 Ekran Paylaşma Özelliğini Nasıl Kapatırım ?

Başlıkta izah ettiğim üzere ekran paylaşma özelliğini kapatamıyorum.Masaüstü ve 2 monitör kullanıyorum.
  3. U

SGK İsteğe Bağlı İptal Dilekçesi

Annem vefat etti ve isteğe bağlı sigortasını iptal ettirmek için bir dilekçe yazmam gerekiyor.Dilekçe örneği bilen varsa söyleyebilir mi ?
  4. U

YENİ ISS ÖNERİR MİSİNİZ ?

Belli olaylar sonucu Turknet aboneliğimi iptal etti.Türk Telekom 50 mbpsye geçiyim diyorum.Altyapım o kadar ve fiyatta aynı.Ne dersiniz ?
  5. U

Ergonomik Büyük Kaliteli Mouse Önerisi

Bloody A6 mouse'um bozulmaya başladı.Benzer özelliklerde ve ellerim büyük olduğu için biraz büyük bir mouse önerir misiniz ? https://www.incehesap.com/bloody-a6-multi-core-mouse-fiyati-25290/
  6. U

COOLER MASTER TD500 Fan Sesi

Cooler Master TD500 kasamda hem fanlar titremeye hemde çok ses çıkartmaya başladı.Nasıl düzeltebilirim ?
  7. U

Ekran kartı ve İşlemci Yetkili Servise Göndermek İstiyorum

Dediğim gibi,bu parçalar iyice ısınmaya başladı ve garanti kapsamında oldukları için termal macunlarını yeniletmek istiyorum.Ekran kartı kolay,yerinden çıkartıp gönderebilirim.Fakat İşlemciyi nasıl göndericem.Anakartıda mı göndereyim ?
  8. U

Oyuncu Koltuğu Önerisi

2000-3000 lira bandında güzel bir oyuncu koltuğu arıyorum.Fiziksel olarak mağazalarda çok çeşit bulmak imkansız,yardımcı olur musunuz ?
  9. U

PC Performansım Birden Düştü

2 gündür oyun indirmek için bilgisayarı açık bıraktım.Şuanda her oyunda fpsim düşük GTA 5 ultrada 90 fpsti 45 oluyor neden olmuş olabilir ?Sıcaklık değerleri normal. RTX 3060 RYZEN 5 5500 16 GB RAM WINDOWS 10 kullanıyorum.
  10. U

SSD İthalatçı Garantili Alsam Ne Olur ?

https://www.trendyol.com/samsung/mz-77e1t0bw-870-evo-1tb-560-530-sata-ssd-p-94250536?boutiqueId=61&merchantId=112368 Linkteki ürünü 1800 liraya almak istiyorum fakat ithalatçı garantili diyor ve araştırdığımda türkiye garantili olsa daha iyi olur diyor bir sorun yaşar mıyım ?
  11. U

R6 Oynarken CPU ve GPU Kullanımı Birbirine Çok Yakın

Ryzen 5 5500 RTX 3060 sistem aldım yakın zamanda itopyadan.GTA 5'te bile GPU kullanımı %96-97nin altına düşmezken (yüksek ayarlarda) ve CPU en fazla %30 civarı kullanılırken R6'te CPU ve GPU ultra grafiklerde ikisi birlike %60-70 kullanılıyorlar.Sizce r6 mi sorunlu yoksa ben darboğaz mı yaşıyorum ?
Geri