PC Performansım Birden Düştü

UmutD

80+
Reaksiyon skoru
4
2 gündür oyun indirmek için bilgisayarı açık bıraktım.Şuanda her oyunda fpsim düşük GTA 5 ultrada 90 fpsti 45 oluyor neden olmuş olabilir ?Sıcaklık değerleri normal. RTX 3060 RYZEN 5 5500 16 GB RAM WINDOWS 10 kullanıyorum.

2 gündür oyun indirmek için bilgisayarı açık bıraktım.Şuanda her oyunda fpsim düşük GTA 5 ultrada 90 fpsti 45 oluyor neden olmuş olabilir ?Sıcaklık değerleri normal. RTX 3060 RYZEN 5 5500 16 GB RAM WINDOWS 10 kullanıyorum.
Gta 5 oyun ayarları ile ilgili bi durum olabilir deneyerek kontrol etmenizi tavsiye ederim

Farklı oyunlardada test ediniz

CSGO'da genelde en az 120-130 fps görürdüm şimdi 100-90 görmeye başladım.
Win update, bios, gpu driverları kontrol edin veya 2 gün içerisinde driver güncellediyseniz bu da performans düşüşüne neden olmuş olabilir.

Win update, bios, gpu driverları kontrol edin veya 2 gün içerisinde driver güncellediyseniz bu da performans düşüşüne neden olmuş olabilir.
Win update yok,bios güncel ve nvidia geforce experience güncel.Diğer sürücülerde güncel.Bildiğim kadarıyla bi driver güncellenmedi otomatik olmadıysa ama anlayamadım.2 gün durmadan açık kalması performans etkiler mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 2 gün önce m2 ssdnin yanında birde sata ssd taktım.Baktım kullandığı watt 650 w'ı geçmiyor.Ve m2 SSD dolu ve o iki oyunda m2 ssd'de.SSD doluluğu performansı düşürür mü ?

virüs olabilir hocam

sistemi halen kapatmadıysan bi kapat kendisine gelsin . Gidip 5 dakika kapatıp sonra geri açma biraz dinlensin cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,172
Üyeler
192,913
Son üye
Emre demirhan
Geri