Gta 5 oyun ayarları ile ilgili bi durum olabilir deneyerek kontrol etmenizi tavsiye ederim2 gündür oyun indirmek için bilgisayarı açık bıraktım.Şuanda her oyunda fpsim düşük GTA 5 ultrada 90 fpsti 45 oluyor neden olmuş olabilir ?Sıcaklık değerleri normal. RTX 3060 RYZEN 5 5500 16 GB RAM WINDOWS 10 kullanıyorum.
CSGO'da genelde en az 120-130 fps görürdüm şimdi 100-90 görmeye başladım.Farklı oyunlardada test ediniz
Win update, bios, gpu driverları kontrol edin veya 2 gün içerisinde driver güncellediyseniz bu da performans düşüşüne neden olmuş olabilir.CSGO'da genelde en az 120-130 fps görürdüm şimdi 100-90 görmeye başladım.
Win update yok,bios güncel ve nvidia geforce experience güncel.Diğer sürücülerde güncel.Bildiğim kadarıyla bi driver güncellenmedi otomatik olmadıysa ama anlayamadım.2 gün durmadan açık kalması performans etkiler mi ?Win update, bios, gpu driverları kontrol edin veya 2 gün içerisinde driver güncellediyseniz bu da performans düşüşüne neden olmuş olabilir.
Ayrıca 2 gün önce m2 ssdnin yanında birde sata ssd taktım.Baktım kullandığı watt 650 w'ı geçmiyor.Ve m2 SSD dolu ve o iki oyunda m2 ssd'de.SSD doluluğu performansı düşürür mü ?Win update, bios, gpu driverları kontrol edin veya 2 gün içerisinde driver güncellediyseniz bu da performans düşüşüne neden olmuş olabilir.
Windows defenderdan tarattım bişey çıkmadıvirüs olabilir hocam
kaspersky gibi bir program ile taratın hocam windows defender çok iş görmüyorWindows defenderdan tarattım bişey çıkmadı
Kaspersky'de bişey çıkmadı hocamkaspersky gibi bir program ile taratın hocam windows defender çok iş görmüyor