Bazı firmalar daha fazla para kazanalım diye herhangi bir parçada sorun çıksın diye yaparlar ya hani tekrar alsınlar diye ondan
1774460844
Hocam başka...
Hocam detaylı baktımda bu anakartta kronik sorun var sanırım redditte çoğu kişi bu tarz sorunu yaşamış bu anakartın devreleri çok hassas ve sağlam bir şey...
İnternette baktımda reddite bu olayı yaşıyan çok olmuş bu model anakartta peki anakart olarak asus prime x570 pro mu yoksa msi mpg b550 gaming plus mı...
Aynen sanırsam o gitti ama bi anda gitmesi çok tuhaf hadi elektronik aletler bi gün çalışır yarın çalışmayabilir gibi olurda bunda ufsk bir belirtide yoktu
Valla hocam ben asusta kullandım msi da dedim bi kere gigabayte kullanayım herkes sorunsuz çok güzel dedi illallah ettirdi hiçbir belirtide yok zaten en son...
Cmos sıfırlama yaptım değişen bir şey olmadı
1774032318
Bios pilinide değiştirdim aynısından aldım ondada yaptı
1774032360
Psu yu değiştirdim zaten oda 1...
Gigabayte maalesef kırk yılın başında farklı bir marka deniyim dedim zaten biosu saçma birşeydi karışık ne debug led var ne bişi bundan sonra msi dışında...
Anakartta sorun var sanırım açıldığı zaman tüm testleri yaptım power vram cpu ram furmark testi falan sorun yok anakarttan şüpheleniyorum
1774012940
Kapalı...
Evet
1773980955
Saat sıfırlanma olayı devam etmiyor ama sanırım anakart arızalı bu gigabayte markalarda oluyor peki napmamı önerirsiniz gene am4 anakartmı...