ahmet sakin1 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bilgisayar Açılmıyor lütfen yardım edin

Bazı firmalar daha fazla para kazanalım diye herhangi bir parçada sorun çıksın diye yaparlar ya hani tekrar alsınlar diye ondan 1774460844 Hocam başka anakart ile denedim aynı sorunu verdi vga led ışığı yanıyordu ve klavyeye elektrik geç gidiyordu sonra güç girişisiz başka bir kart ile denedim...
  2. A

Böyle olmasını bilerekmi yapmışlar yoksa fabrika hatasımı
  3. A

Bende önceki anakartlarda olmadı böyle bir şey ve sadece bunda yaşadım böyle bir şey
  4. A

Hocam detaylı baktımda bu anakartta kronik sorun var sanırım redditte çoğu kişi bu tarz sorunu yaşamış bu anakartın devreleri çok hassas ve sağlam bir şey değil ilk kez gigabayte denim dedim almam bi daha tövbe daha önce msi ve asus kullandım gayette memnun kaldım 1774097328 Son çare anakartı...
  5. A

Msi dan yana tercihim hem bios olsun özellikleri olsun debug led vs daha iyi diğerlerine göre
  6. A

İnternette baktımda reddite bu olayı yaşıyan çok olmuş bu model anakartta peki anakart olarak asus prime x570 pro mu yoksa msi mpg b550 gaming plus mı iyidir aralarında 1 lira(1k) fark var
  7. A

Aynen sanırsam o gitti ama bi anda gitmesi çok tuhaf hadi elektronik aletler bi gün çalışır yarın çalışmayabilir gibi olurda bunda ufsk bir belirtide yoktu
  8. A

Valla hocam ben asusta kullandım msi da dedim bi kere gigabayte kullanayım herkes sorunsuz çok güzel dedi illallah ettirdi hiçbir belirtide yok zaten en son çare anakartı değiştirmek olucak ay başındada bu anakarta baktırcam 1774032855 Eski Ekran kartı ile denedim aynı sorun oluyor
  9. A

Tüm kablolaru söktüm taktım geri olmadı sonra kasadan söküp uzay montaj olarak kutu üstünde denedim olmadı
  10. A

Cmos sıfırlama yaptım değişen bir şey olmadı 1774032318 Bios pilinide değiştirdim aynısından aldım ondada yaptı 1774032360 Psu yu değiştirdim zaten oda 1 ay oldu önceki sıfır psuda aynı şeyi yaptı
  11. A

Gigabayte maalesef kırk yılın başında farklı bir marka deniyim dedim zaten biosu saçma birşeydi karışık ne debug led var ne bişi bundan sonra msi dışında başka marka anakart almıcam en aızndan onda sorun olsa debug led ile gösteriyor bunda hiçbirşey 1774031383 Debug led yok bu anakartta gigabayte
  12. A

Anakartta sorun var sanırım açıldığı zaman tüm testleri yaptım power vram cpu ram furmark testi falan sorun yok anakarttan şüpheleniyorum 1774012940 Kapalı tutum ertesi gün tekrar oluyor pc kapatınca bir daha açılmıyor
  13. A

Evet 1773980955 Saat sıfırlanma olayı devam etmiyor ama sanırım anakart arızalı bu gigabayte markalarda oluyor peki napmamı önerirsiniz gene am4 anakartmı alayım yoksa am5 mi geçim satıp diğer parçaları
  14. A

Akım korumalı değil ve girişleri hafif gevşek oturuyor sallanıyor 1773918400 Binada topraklama var
  15. A

R5 5600x 16gb 3200mhz cl16 ram Xfx quick rx6700xt Corsair cx750w 80p psu Gigabayte B550 Gaming X V2
Geri