ahmet sakin1 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Bakım yapmadan önce video izleyince 20dk ekran donuyordu ve baya sıcak çalışıyordu kart bakım yaptıktan sonra daha serin çalışmaya başladı ağır oyunlarda 60 dereceyi geçmedi ultra ayarlarda uzun süre 1777832416 Normalde 5700xt almıcaktım istediğim markadan bulunca tekrar alasım geldi bende...
  2. A

Evet hocam profixe verdim 1777745675 İlk kez macun ve ped değişim yapıyom karta ilk açılışı ve tek tek alsam daha pahalı oluyordu sordum her yere 400 500 dediler boyuta ve mm göre 1777745736 Mx6 almıştım bana özel indirim koduyla 210tl falan denk geldi kendim yaparım diye aldım pahalı tutunca...
  3. A

Önceki sahibi mx4 sürmüştü pedleri kötüydü servise verdim hy-p17 termal macun ve fehonda termal ped kullandı kartın standart mm boyutlarında taktılar 1777742040 Hiç kullanmadığım için o markayı bilemem kötümü iyi mi?
  4. A

Ben bunu satmak için almadım zaten bende üst modeli var ihtiyaçtan satıyorum onun yerine bunu kullanıyorum yoksa 5700xt almazdım uyguna denk geldi birde 1777739588 Değiştirdi götürdüğüm bilgisayarcı baya fark oldu biraz daha serin çalışıyor
  5. A

Baya fark etti bu arada gayet serin çalışıyor oyunlarda
  6. A

Ama içini açıp baktım pedleri çok şnce olmuştu kağıt gibi adamda söyledi video izliyorum ekran donuyordu sıcak çalışıyor diye arka plaka birde çok ısınıyordu evet 5700xt sıcak çalışırda bu baya sıcak çalışıyordu
  7. A

Dün kartı verdim servise bakım için bugün alıcam sonuçları buraya atıcam
  8. A

Anakartta Vga Işığı Yanıyor Lütfen Yardım Edin!

Bilgisayarcıya sordum ekran kartından olabilir dedi bazı markalar bazen anakart seçiyor dedi biosunda oynama yapmamız gerekiyor dedi
  9. A

Bu kart kalın istiyor 3 2.5mm 1.5 1.25 0.5mm pedler istiyor
  10. A

Yan cam açık direk ve plaka çok ısınıyor pedleri inceledim çokta iyi değil açtım içini
  11. A

Bakım yapmamı önerdiler ağır oyunlar oynuyom o yüzden çok çabuk ısınıyor
  12. A

Mx6 macun var bende yeni almıştım indirimle 210tl e denk geldi 1777536723 Ama 1 dakikada gpu hotspot hemen yükseliyor
  13. A

Ramleri alcam tek tek denicem hangisi çakışıyor kartla bakıcam haber veririm 1777489949 En son işlemciyi alcam
  14. A

Bilgisayarcı 1500tl dedi fehonda termal ped ve hy-p17 termal macun sürecekmiş iyi mi? tek tek kendim alsam daha pahalıya gelir gerçi
  15. A

Arkadaşımdan farklı ram alacam tek deniyim ondaki işlemci 5600 bendeki 5600x pek fark yok aralarında zaten
Geri