Arama sonuçları: *

1. Y

Arkadaşlarla takılmalık oyunlar

Öncelikle selamlar, güncel indirimlerde Dale & Dawson Stationery Supplies ve Lockdown Protocol almayı planlıyorum. Artık rekabetçi oyun oynamak sıkmaya başladı ve arkadaşlar ile bu tarz takılmalık oyun arıyorum. Epic/Steam platform fark etmeksizin böyle oyun önerileriniz varsa hepsini...
  2. Y

DualSense Şarj olmuyor

Diğer konulara baktım, hiçbiri sorunumu çözemedi. DualSenseX uygulamasını indirdim, PlayStation'un uygulamasını da indirdim şarj hep 0'da kalıyor ve DualSenseX uygulamasında şarj oluyor gibi gözüküyor fakat 0'da kalıyor. Bugün 5 saat PC'de orijinal Samsung kablosu ile şarj ettikten sonra...
  3. Y

Çözüldü✓ Max 900 TL'ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

fiyatı yükseltip blackshark almaya karar verdiği için konuyu kapatıyorm
  4. Y

Bilgisayarım Corsair Void Elite Stereo modelli kulaklığımın mikrofonunu görmüyor

Tekrardan merhabalar, kulaklığın mikrofonu telefonda çalışıyor fakat kulaklığı bilgisayara takınca mikrofonu görmüyor ve bilgisayarın kendi mikrofonunu kullanıyor, driver baktım da stereo için driver yok, nasıl çözerim bilgisi olan varsa söylerse çok memnun olurum
  5. Y

Çözüldü✓ Corsair Void Elite Stereo iade etmeli miyim?

Kulaklık bugün elime geçti, sesi ve mikrofonu gayet iyi fakat çok ağır başımı ağrıtıyor, beklemeli miyim yoksa iade etmeli miyim? iade edersem hangi kulaklığı almalıyım?
  6. Y

Çözüldü✓ Stereo ve Surround kulaklık arasındaki farklar nedir?

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-stereo-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u11304 Bunu almayı düşünüyorum fakat stereo ve surround arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum, surround mu daha iyi stereo mu? cs oynamak için bunu almak mantıklı olur mu? veya bu kulaklık yerine öneriniz varsa...
  7. Y

Çözüldü✓ En fazla 700 TL Oyuncu kulaklığı

Geçen de bunun hakkında konu açmıştım fakat ona ilk önce 500 tl yazmıştım ona göre yorum gelmişti, yorumları görüpte belki başka mesaj yazmayan olur diye tekrardan atıyorum. 700 TL'nin altında kulaklık almak istiyorum eğer varsa önerilerinizi beklerim. şimdiden teşekkürler. Her gün 2-3...
  8. Y

Çözüldü✓ Max 700 TL oyuncu kulaklığı

PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR ALACAĞIM, ŞUAN AKLIMDA CORSAIR VOID ELITE VAR 700 TL'nin altında kulaklık almak istiyorum eğer varsa önerilerinizi beklerim. şimdiden teşekkürler. Her gün 2-3 saat cs oynayıp çıkıyorum, o kadar fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden daha fazla bütçe çıkacağımı...
  9. Y

10.000 Fiyatlı 1650'li laptop

Öncelikle merhaba, bütçem 11.300 civarlarınad bir şey, pc arıyorum laptop veya masaüstü ama laptop daha mantıklı gibime geldi, siteye girer girmez...
  10. Y

10-11K Bütçe var, önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bütçe 11k, daha fazla da olabilir pek emin değilim, şimdilik bu civarlarda. Monitör dahil toplama sistem önerileriniz var mı? şuanlık ben rx 550, 8gb ram(yükselticem) i3 10. nesil bir pc düşünüyorum. monitör pek emin değilim
Geri