10.000 Fiyatlı 1650'li laptop

Masaüstü ve laptop arasında kaldıysan masaüstü almanı öneririm
masaüstü ben de almak istiyorum fakat laptop taşınabilir ve her sene 1 ay vs. şehir dışına çıkıyoruz ve ailem de laptop almak daha mantıklı diyor o yüzden kararsız kaldım bende

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
8 gb ram ve ssd takviyeside yapacaksın bunları göz önünde bulundur. geçen gün 9.999 TL idi bu cihaz. bir de yılda 1 ay kullanamamak için laptop almak sen karar ver. ikinci bir olay ise masaüstü daha performanslı ve ucuz olur. tamiri daha kolay ve parça ona göre ucuzdur.

8 gb ram ve ssd takviyeside yapacaksın bunları göz önünde bulundur. geçen gün 9.999 TL idi bu cihaz. bir de yılda 1 ay kullanamamak için laptop almak sen karar ver. ikinci bir olay ise masaüstü daha performanslı ve ucuz olur. tamiri daha kolay ve parça ona göre ucuzdur.
her dediğin doğru, haklısın ve ssd yükselticem ama garantiedn çıkar, ramı da bi süre sonra yükseltirim eğer alırsam

o cihazın remi anakarta lehimli, boş slotta yok. satıcıya sorulan sorularda satıcının verdiği cevaplarda görebilirsin.

Alınmaz o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,953
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri