Arama sonuçları: *

1. B

spontini 110 vs kanuni mati 125

iki motor arasında kaldım sizce hangisi alınmalı spontiniye daha sıcak bakıyorum nedense
  2. B

xiaomi flipbuds pro modları samsung cihazda çalışır mı

merhabalar xiaomi flipbuds pronun gürültü engelleme ve şeffaf modları samsung a23 telefonumda çalışır mı
  3. B

multinet soru yardım edin lütffeen

bi işe girdim 4 gün calıstım 2000 TL para ediyo ve patron ZORUNLU MESAİ yaptırıyo bize eleman az diyeee ve ebemiz ağlıyo ben de şuan işten çıkarsam paramı asla vermezler o yüzden verdikleri multinet kartındaki parayı nakite çeviricem bi sorun olur mu aşırı ünlü kurumsal bi yer değil bir ayda 8 9...
  4. B

Multinetle ilgili bi soru

bi işe girdim 4 gün calıstım 2000 tl para ediyo ve patron ZORUNLU MESAİ yaptırıyo bize eleman az diyeee ve ebemiz ağlıyo ben de şuan işten çıkarsam paramı asla vermezler o yüzden verdikleri multinet kartındaki parayı nakite çeviricem bi sorun olur mu aşırı ünlü kurumsal bi yer değil bir ayda 8 9...
  5. B

KÜÇÜK ÇAPLI STÜDYO AÇICAM MİKROFON SES KARTI VE KULAKLIK LAZIM BEHRİNGER

KÜÇÜK ÇAPLI STÜDYO AÇICAM MİKROFON SES KARTI VE KULAKLIK LAZIM BEHRİNGER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIMSS
  6. B

İŞTEN ÇIKMA DURUMU PARA ALIR MIYIM

merhabalar temmuz 24 te bi perakende satış mağazasına girdim ve bugün itibariyle daha çalışmayacağımı söyledim bizde maaş 5inde yatıyo ama ayın 30unda hesap kesiliyo ve bana 24ünde çalışmaya başladıgım için geçen ay çalıştıgım kadar para ödendi bu ayda daha ay bitmeden çıkacağım için paramı...
  7. B

50CC ucuza motor önerisi

50cc motor alıcam uygun motorları listeler misiniz
  8. B

gta san andreas nereden bulabilirim

normal gta san andreas oynamak istiyorum ama yüklediğim bazı sitelerde oyun anlamadıgım şekilde kasıyo düzgün bi indirme kaynağı ya da satın alma yeri söyler misiniz
  9. B

Kulaklik Kablosunun Dolaşmasi

kulaklığın kablosu sürekli sarmaş dolaş oluyo çözümü var mı
  10. B

ONLİNE SINAV KOPYA TAKTİĞİM TUTAR MI

merhabalar bi üniversitenin online sınavı var ve pcdeki ekranı hdmiyla tvye yansıtıcam arkadaşım da bana kartlara a b c d yazıp göstericek kameram açık olacak kameranın kadrajına girmeden gösterecek hdmiyla görüntüyü versem kopya çektiğim anlaşılır mı
  11. B

Ayt Edebi̇yat Soru Bankasi Öneri̇

merhabalar şuan elimde benim hocam ayt edebiyat kaynağı var ikinci güzel bir kaynak önerebilir misinzi bu arada benim hocam kaynağının zorluk seviyesi nedir sizce
  12. B

A1,A2 Motor ehliyet fiyatları toplamda ne kadar ?

toplamda harç ücreti vs her şeyi katarsak ne kadardır
  13. B

E TİCARET MUHASEBE GEREKİYOR MU

MERHABALAR TRENDYOL ÜZERİNDEN DROPSHİPPİNG YAPACAĞIM VE GENÇ GİRİŞİMCİ DURUMUNDAYIM İLK DEFA BU İŞİ YAPACAĞIM TEK BİR SORUM VAR MUHASEBEYE Bİ PARA ÖDEMEK ZORUNDA MIYIM MUHASEBE ZORUNLU MUDUR ŞAHIS ŞİRKETİ AÇACAĞIM TRENDYOLDAN
  14. B

DDOS MU YEDİM ACİL???

MERHABALAR CSDE 2 TANE YABANCI ARKADAŞLA KAVGA ETTİM ÇOCUĞUN BİRİNİN PROFİLİNE GİRDİM HACKERMIŞ HİLE FALAN KULLANIYOMUŞ OYUNLARDA DAHA DOĞRUSU SONRA İG HESABIMA GİREYİM DEDİM TAKİP ETTİKLERİM 250 ARTMIŞ ***** ***** VİDEOLAR BEĞENİLMİŞ ACABA NE OLDU DİYE MERAK ETTİM BİR ŞEY DE İNDİRMEDİM DEĞİŞİK...
  15. B

AMD EKRAN KARTI SİYAH EKRAN SORUNU YARDIM

YENİ ALDIM RX560 VE HİÇBİR ŞEKİLDE GÖRÜNTÜ GELMİYOR HDMİ İLE BAĞLANDIM NE BİR HATA VERİYOR HDMİ ÇIKARINCA NORMALE DÖNÜYOR NE YAPMAM LAZIM 1673447574 A
  16. B

Ekran kartımı taktım ve siyah ekran oldu şifremi girmeden bide

Ekran kartım rx560 sürücüyü güncelleştirdim hdmi kablosunh çıkarıp sonrs geri taktım ama olmadı 1673446893 Bir insan da cevap vermio yazık
  17. B

Acil yardım ekran kartı siyah ekran sorunu

Rx560 aldım her şeyi taktım açtım pc yi 2 3 kere siyah ekran olup normale döndü sonra tamamen siyah ekrana döndü ne yapıcam
  18. B

ACİL Ekran kartı güç girişini bulamıyorum

Yardım edin lütfen kasajın 2 tarafını da açtım bulamadım 650 w frisby güç kaynağım var
  19. B

Aci̇l Yardim Ekran Kartina Takilan Güç Kablosu Nerede Bi̇r Türlü Bulamiyorum

Arkadaşlar yardım edin arka kapağı açtım ama hala göremedim psu kablosunu
  20. B

Ryzen 3 2200G ve RX 560 Darboğaz Olur mu?

İŞLEMCİM RYZEN 3 2200G ÇÖZÜNÜRLÜK 1080X1920 PİKSEL ALDIĞIM EKRAN KARTI DA ASUS ROG STRİX RX 560 4GB DARBOĞAZ YAPAR MI
Geri