DDOS MU YEDİM ACİL???

Reaksiyon skoru
19
MERHABALAR CSDE 2 TANE YABANCI ARKADAŞLA KAVGA ETTİM ÇOCUĞUN BİRİNİN PROFİLİNE GİRDİM HACKERMIŞ HİLE FALAN KULLANIYOMUŞ OYUNLARDA DAHA DOĞRUSU SONRA İG HESABIMA GİREYİM DEDİM TAKİP ETTİKLERİM 250 ARTMIŞ ***** ***** VİDEOLAR BEĞENİLMİŞ ACABA NE OLDU DİYE MERAK ETTİM BİR ŞEY DE İNDİRMEDİM DEĞİŞİK SİTELERE DE GİRMEDİM KEZA TELEFONUMDA DA ÖYLEYDİ HATTA İGYE BİLE GİRMEDİM PCDEN HESABIM AÇIK AMA PCDEN İGMİ AÇMADIM SEBEBİ NEDİR ACİL???

İG Kullanıcı adını mı verdin karşı tarafa

yok knk hiçbir şey vermedim steamden oynuyodum nickim falan alakasız isim soy isim bile yazmıyodu yani

hesabın gizlide değilse bot basmışlar onu yapmak zor bir şey değil . Steam Profili veya Sosyal medya bağlıysa oradan bulup bot batmış olabilir. PC İG Kendi kendine açıldı mı yoksa hesabın açıkmış mı

hesabın gizlide değilse bot basmışlar onu yapmak zor bir şey değil . Steam Profili veya Sosyal medya bağlıysa oradan bulup bot batmış olabilir. PC İG Kendi kendine açıldı mı yoksa hesabın açıkmış mı
kanka hesap gizlide steamde profilimde bağlı falan değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir şekilde açılma falan olmadı telefonuma bi girdim takipçim artmış sonra bi baktım birisi girmiş hesabıma amerikadan bağlanmış olması lazım ss almadım tam hatırlamıyorum ingilizceydi yazılar

2 adımlama doğrulama koy şifreyi dğ değiştir

telefonuna virüs geldi ozaman bir şekilde veya instagram bot basmaya çalışırken o sebepden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,643
Üyeler
197,009
Son üye
erenipekl
Geri