Arama sonuçları: *

• Users: viscous
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

PC İçin F/P Hoparlör Önerisi

max 2k bandına fp hoparlör önerileri alabilir miyim?
  2. V

Msi B650m Project Zero (Back Connect) Uyumlu Kasa Önerisi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-project-zero-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,650589915.html bu anakart için uyumlu kasa önerileriniz varsa tavsiye verebilir misiniz?
  3. V

Çözüldü✓ Pckolik Lianli Kasa Gönderimi

ilk defa bi pc diziyorum kusura bakmayın.pckolikten lian li v100r mini siparişi vermiştim geçen gün bugün elime ulaştı.kasanın fanları içinde değil.tam emin değilim bir de içinde olmalı mı olmamalı? ayrı kasa fanı siparişi mi vermeliyim?
  4. V

80k Ya Bu Sistem Nasıl Tavsiyeleriniz Nedir

sistem toplayacağım ve tahmini aşağıdaki gibi olacak hangi parçaları değiştirmeliyim? veya hangi parçaları daha uyguna getirebilirim? daha sonra ram eklemesi yapacağım.teşekkürler şimdiden | Bileşen | Model | Fiyat | |---|---|---| | **İşlemci** | AMD Ryzen 7 9700X | 11.978 TL | | **Ekran...
  5. V

80-90k Arası Sistem Tavsiyesi

Sistem toplamaya başlayacağım parça parça sipariş vereceğim.var mı tavsiye şuan kampanyalı olan ürünler aklınızda bulunan yoksa ürünlerde bi kampanya beklemeli miyim yardımcı olur musunuz? Benim kendim topladığım sistem aşağıdaki gibi değiştirmem gereken tavsiye verebileceğiniz bir şey var...
  6. V

Öneri Hangi İşlemciyi Seçmeliyim ? 7800x3d mi? 9700x mi?

5070ti li bir oem sistem alacağım.günlük kullanımımda oyun ve after effects ve topaz ai kullanıyorum.hangisini tercih etmeliyim bana tavsiye ve öneri verebilir misiniz? teşekkürler şimdiden
  7. V

5070ti OEM Sistem Önerisi 90-100k

90-100k civarına alabileceğim en mantıklı oem sistem tavsiyesi verebilir misiniz?
  8. V

YARDIM! Visual studio code vs uygulamalarda beyaz noktalar çıkıyor

visual studio code lenovo vantage gibi uygulamalarda mouse u hareket ettirdikçe ve sabit kalınca beyaz noktalar çoğalıyor. yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler 1730907133 mesela böyle oluyor ve kullanılamaz hale geliyor gözlerimi rahatsız ediyor
  9. V

razer blackshark v2 pro alınır mı alternatif önerilere açığım

razer blackshark v2 pro almalı mıyım yoksa ucuza veya aynı fiyata daha iyi diyebileceğiniz kulaklıklar var mı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  10. V

Yardım Gamepower fujin kulaklık driver sorunu led yanıp sönüyor kulaklığı görmüyor

Gamepower fujin kulaklığımın driverını kullanamıyorum pc görmüyor aygıt yöneticisinden kaldırdım tekrar yükledim farklı pcde denedim yine aynı oluyor ledi yanıp sönüyor equalizer modlarını kullanamıyorum yardım eder misiniz ?
  11. V

Yardım laptop'ımda uygulamalarda(lenovovantage,visualstudiocode) beyaz yapılar çıkıyor

laptop'ımda bazı uygulamalarda beyaz çizgiler çıkıyor bazen hiç görülemez hale geliyor yardım eder misiniz? konuyu yanlış yere açmış olabilirim ilk konum ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler
  12. V

Alınabilecek Gaming Laptoplar 10000-20000 TL Arası

10-20k arası hangi laptopu alabilirim rtx3050ti seviyesinde bir laptop için
Geri