Arama sonuçları: *

• Users: Ghost___
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

EN UCUZ red switch mekanik klavye önerisi ?? (Beyaz renk)

en ucuz beyaz renkli red switch mekanik klavye önerisi ?
  2. G

4K veya 2K MONİTÖR ÖNERİSİ ??

4K bi monitör istiyorum yani 4k 240 hz olabilir ya da dual mode da olabilir 2k 240hz de olabilir piyasada ne var çok bilmiyorum çok da pahalı olmasın önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
  3. G

Çözüldü✓ Multi frame generation NASIL AÇILIYOR ? (5060 Tİ)

CYBERPUNK 2077 OYNUYORUM AMA O AYAR YOK BENDE AÇAMADIM EKRAN KARTIM 5060 Tİ MFG İÇİN EKSTRA Bİ AYAR MI YAPMAM LAZIM ?
  4. G

Çözüldü✓ RGB kontrolcü önerisi ??

Anakartımda Argb desteği yok kule tipi soğutucumun rgb sini bağlayamadım bana önerebileceğiniz bir kontrolcü var mı ?
  5. G

Çözüldü✓ BİOSTAR B650MT ddr5 aRGB girişi var mı (Kontrolcü gerekli mi) ?

Arkadaşlar yeni sistem aldım işlemcim ryzen 5 7500f olduğu için fsp nin NC5 soğutucusunu aldım argb yuvası var mı bilmiyorum anakartımda anakartım BİOSTAR B650mt ddr5 varsa yardımcı olur musunuz yoksa nasıl argb pinini takıcam bu arada 3 pinli geldi
  6. G

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f kule tipi soğutucu önerisi 1500 tl civarı

Yeni hazır sistem aldım ryzen 5 7500f için herkes ekstra kule tipi al diyor bana 1500 tl civarı kule tipi soğutucu önerirseniz sevinirim
  7. G

Yardım Valorant secure boot açamıyorum

Secure boot enable seçiyorum ama altta disable yazıyor ve ordakini değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz ? ( valoranttan atıp duruyor )
  8. G

Çözüldü✓ 7000 TL BANDINDA F/P OYUNCU MONİTÖRÜ

7000 tl bandında 24-27 inç f/p monitör
  9. G

Öneri 1+1 Pc için hoparlör önerisi

Çok pahalı bir şey istemiyorum sesi temiz çıksın biraz bası iyi olsun yeter video izlemelik bir şey 500-1000 tl civarı
  10. G

Çözüldü✓ 3 KULAKLIK ARASINDA KALDIM SPOR İÇİN

https://www.hepsiburada.com/qcy-h2-pro-aux-kablosuz-bt-5-3-siyah-kulaklik-hifi-enc-70-saat-dinleme-oyun-modu-p-HBCV00007FITKA https://www.hepsiburada.com/qcy-h3-hybrid-anc-hi-res-bluetooth-5-4-kafaustu-kablosuz-kulaklik-cift-cihaz-destegi-siyah-p-HBCV00005WY0PI...
  11. G

Çözüldü✓ 1000 tl civarı spor için kulak üstü kulaklık önerisi

Spor için istiyorum kulak üstü olsun (kronik problemi olmayan) çünkü bende jbl 500bt vardı herkesde vardır o sorun temassızlık vardı bide basları iyi veren bir kulaklık olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  12. G

20-25 Bin tl hazır sistem önerisi (AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM)

(AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM ama işlemci olur) 20-25k arası mantıklı sistem önerisi lazım bütçeyi aşmadan ama daha mantıklı 15-20k arası varsa oda olur ona göre bir sistem önerirseniz sevinirim (aklıma takılan 4060 8gb mantıklı mı bilemedim 25k bütçelerde)
  13. G

20-25 Bin tl hazır sistem önerisi (AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM)

(AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM ama işlemci olur) 20-25k arası mantıklı sistem önerisi lazım bütçeyi aşmadan ama daha mantıklı 15-20k arası varsa oda olur ona göre bir sistem önerirseniz sevinirim (aklıma takılan 4060 8gb mantıklı mı bilemedim 25k bütçelerde)
  14. G

ACİLL Yardım Philips 55PML9009 mu Samsung 55Q60D mi

Yıllardır samsung kullanıyorum hiç bir sorun yoktu karar veremedim iyi mi değil mi philips
  15. G

Çözüldü✓ Ekran kartı ve anakartın aynı marka olması lazım mı

ZOTAC GeForce RTX 3060 TWIN EDGE GAMING 12GB GDDR6 192Bit NVIDIA Ekran Kartı ve msı PRO H610M-B DDR4 Anakartla ekran kartı aynı marka olmak zorunda mı
  16. G

Ofis için toplama pc

Ofis için uygun uzun ömürlü pc önerisi
  17. G

Geforce experience kayıt almama sorunu

Anında yeniden oynatmayla kayıt alıyorum aldı gibi gözüküyor . Sağ üste kaydedildi diyor ama kaydetmiyor çözemedim bi
  18. G

Çözüldü✓ 1000 tl civarı red switch mekanik klavye

Aradığım şeyler; Büyük enter tuşu, Red veya dengi sessiz bir Switch Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim 1673478013 1000 tl yi çok aşmasın 1000 tl altı olursa daha iyi olur
  19. G

Çözüldü✓ Power supply arka kapağı açık ne yapmalıyım

RAMPAGE TRAPPER 3x140mm ARGB FANLI 650W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA Power supply ın arka kapağı yok direkt içi gözüküyor Yeni aldım pc yi montajı aldığım yer yaptı evde fark ettim
Geri