4K bi monitör istiyorum yani 4k 240 hz olabilir ya da dual mode da olabilir 2k 240hz de olabilir piyasada ne var çok bilmiyorum çok da pahalı olmasın önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar yeni sistem aldım işlemcim ryzen 5 7500f olduğu için fsp nin NC5 soğutucusunu aldım argb yuvası var mı bilmiyorum anakartımda anakartım BİOSTAR B650mt ddr5 varsa yardımcı olur musunuz yoksa nasıl argb pinini takıcam bu arada 3 pinli geldi
Spor için istiyorum kulak üstü olsun (kronik problemi olmayan) çünkü bende jbl 500bt vardı herkesde vardır o sorun temassızlık vardı bide basları iyi veren bir kulaklık olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
(AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM ama işlemci olur)
20-25k arası mantıklı sistem önerisi lazım bütçeyi aşmadan ama daha mantıklı 15-20k arası varsa oda olur ona göre bir sistem önerirseniz sevinirim (aklıma takılan 4060 8gb mantıklı mı bilemedim 25k bütçelerde)
(AMD EKRAN KARTI İSTEMİYORUM ama işlemci olur)
20-25k arası mantıklı sistem önerisi lazım bütçeyi aşmadan ama daha mantıklı 15-20k arası varsa oda olur ona göre bir sistem önerirseniz sevinirim (aklıma takılan 4060 8gb mantıklı mı bilemedim 25k bütçelerde)
Aradığım şeyler;
Büyük enter tuşu,
Red veya dengi sessiz bir Switch
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
1673478013
1000 tl yi çok aşmasın 1000 tl altı olursa daha iyi olur
RAMPAGE TRAPPER 3x140mm ARGB FANLI 650W 80PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA
Power supply ın arka kapağı yok direkt içi gözüküyor
Yeni aldım pc yi montajı aldığım yer yaptı evde fark ettim