Arama sonuçları: *

• Users: Mbgider
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ekran çizik çizik oluyor

Arkadaşlar bu ekranın böyle çizgi çizgi olma sebebi ne elden ringde oluyordu şimdi masaüstümde oluyor. Sabit değil saniyelik oluyor gidiyor ve geliyor. Ekranı 260 hz den 144 hz e düşürünce sorun çözülüyor. Oyunlarda ise borderlens screenden fullscrene çekince çizgi kabak gibi patlıyor. Sorun...
  2. M

Ekran kartı kullanımı 0a düşüyor

Sistemi daha geni akdım Anakart msi B850M GAMING PLUS WIFI6E Ekrannkartı rtx 5070 İşlemci amd 7800x3d (x3d özelliği kapalı) 16 gb cl30 6000 mhz ram 5000 4000 okumalı ssd Beyler elden ring oynarken ekran kartı kullanımım yüzde 60 70 işlemci yüzde 20 falan ama 3 4 dakikada bir yüzde 0 ve 1 e...
  3. M

Yeni sistem fiyatı iyi ?

Arkadaşlar 4 5 gündür araştırma yapıyordum biraz daha fiyat arttırıp ekran kartlı sistem almaya karar verdim. Aldığım sistemden daha ucuz fiyata toplayamadım. Kendim tek tek topladığımdada işin içinden çıkamadım ucu ucunada ekran kartına param yetmiyordu. Hazır sistemde daha sonra değiştirmekle...
  4. M

7800x3d rtz5070 80k fiyat iyi mi????

Beyler acil tam istediğim fiyat kendim topladığımda 3 5 daha çok tutuyor soğutucu olarak sıvı soğutucu patlatıyorum bitane segotep kasa markasınsan maks sınırım 80en dahada üstüne çıkamıyorum yoksa 5070ti alırım
  5. M

60k ya kendim pc kuruyorum

Orta üst seviye bir kasa topluyorum bütçemin yettiği kadar. Ekran kartına 3 4 ay sonra alıcam yada upgrade ediceğim mümkün mertebe ekran kartına para çıkartmaya çalışıyorum. X3d olduğu için birkaç ay beni idare eder yada yada param kalıesa 3060 falan alıcam 4 5 ay sonrasına 5070 yapıştırıcam...
  6. M

45-50 k Kasa önerisi

Tek tek parça yada toplu farketmez Sıvı soğutmalı siyah sistem toplamak istiyorum. Amacım aslında sadece ekran kartı yüksek olsun değil çünkü önceki sistemim öyleydi. Upgrade e açık bir sistem istiyorum aslında yemi çıkan 7500x3d işlemcisini kullanmak istiyorum. Oyun olarak COD warzone, fifa, ac...
  7. M

ACİL bilgisayarı temizledim ekran gelmiyor

Ayda bir olaraj yaptığın rutin kasa temizliğini uzun süredir yapmıyordum ekran kartını söküp ramleri söktüm geri taktım uzaktan soğuk hava üfledim tozları hafif nemli ıslak mendille temizledim soketlere dokunmadım. Kabloları takıp geri taktım ekran gelmiyor acil yardım
  8. M

Süperonline rezaletliği

Pazar günü süperonline a başvurdum 4 gündür ekip gönderecek göndermiyordu,modem ekibi göndericek göndermedi, randevu için bilgi vericeklerdi vermediler bende iptal edip türktelekoma başvuru yaptım. Modem ekipleri gönderebilmeleri için önce süperonlinenın randevuyu iptal etmesi gerekiyormuş...
  9. M

20-25 bin kadar Laptop önerisi

Arkadaşlar kız arkadaşıma laptop arıyorum youtube için video oluşturma shorts videoları oluşturmak adobe uygulamaları yapay zeka falan kullanıcak belki arada oyun oynar. Laptoplar hakkında pek bilgim yok. Maksimum bütçe 25e bile çıkmasa iyi olur. Kredi kartıyla alınıcak.
  10. M

Revolver 3 driver sorunu ve tuş problemi

Driver indirdiğimde cihszı görmüyor. Açtığım çoğu oyunda kol çalışıyor bunda bi problem yok fakat kolun altındaki tuşlar bazı oyunlarda problem çıkarıyor bunu nasıl iptal edicem. Acil yardım beylerr
  11. M

2000 TL bütçe gamepad

Beyler 2000 TL'ye kadar bütçem var o bile fazla. Hayatımda hiç kolla oyun oynamadım bilgisayar oyuncutum. Orta segment gamepad önerir misiniz genelde cod bf6 falan oynucam drift oyunu falanda oynarım
  12. M

Kasayı kaça satabilirim öneri

Arkadaşlae kasamı satmak istiyorum ilan falan oluşturdum ama sizce kaça satmalıyım. Sağlık problemlerinden kaynaklı satıyorum kasamı. Özellikleri fotoğrafta. Ben 43 44 diye düşünüyorum ama çok mu? Hepsinin garanti faturası kutusu var. Ve sistem beyaz
  13. M

Kasamı satmak istesem kaça gider

arkadaşlar sistemim bu, ekran kartının 2026 diğer parçalar ise 2025 aralığa kadar garantili ve kutulu sizce kaça satabilirim (monitör hariç)
  14. M

Toplam sistemim ne kadar eder

Sağlık problemlerimden kaynaklı Sistemimi satmayı düşünüyorum (satış ilanı değildir) tahmini ne kadar eder Hepsi faturalı minimum 1 yıl garantili hepsi Asus a620m e csm anakart (22 ay garantili) Ryzen 5 7500f Galax rtx 4070 süper 12gb (20 ay garantili?) Xpg 16 gb ram 5200 mhz Xpg gold 750w...
  15. M

7900x3d uygun anakart

Nvdie 5000 serisi çıktığınxa alınacak olan ekran kartıyla beraber kullanmak istediğim işlemci r9 7900x3d. Bu işlemciye Anakart modeli, sıvı soğutucu, ram önerisi varsa alabilirim ramleri en performanslı şekilde kullanmak istiyorum. Hepsine ayrı ayro 10 k bütçe ayırdım. Şimdiden teşekkürler Ram...
  16. M

Yardım Cod 3 warzone görüntü problemi

Cod 3 warzone girdiğimde harita yüklerken böyle görüntü pikselleşiuor ve görüntü 5 6 dakşka boyunca devam ediyor yavaş yavaş oturuyor görüntü. Ekran kartınj yeni aldım 1 hafta oldu probşem nedir. Görüntü çözünürlüğü 2k Galax rtx 4070 süper R5 7500f işlemci 16 gb ram
  17. M

Monitör kasa ve ekran kartı önerisi

Beyaz ekran kartı ve kasa almayı düşünüyorum. Ddr5 sistemim var. 2k oyım oynamak için topluyorum sistemi. Parça önerisi varsa alabilirim nvdie alıcam amd bazlı ekran kartı almıcam. Toplam bütçe 40000. Maka 42000. Bunlaeı geçmessse sevinirim. Önerinizi bekliyorum. Parçalarım şu şekilde...
  18. M

Beyaz ekran kartı ve rgbli akvaryum kasa önerisi

Bütçe 30.000tl kasa ve akvaryum kasa önerisi istiyorum Kasa https://ty.gl/nipwu3yfzlwz3 Ekran kartı https://www.pttavm.com/colorful-igame-rtx-4070-super-ultra-12gb-192bit-gddr6x-w-oc-12gb-v-ekran-karti-p-985819977?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.88.6...
  19. M

Ddr5 sisteme geçici 4000-5000tl arası ekran kartı önerisi

Ddr5 sistemime 2 3 aylık geçici süreliğine ekran kartı alıcam işlemci 7500f im var. 2. Elden yada uyguna bulursam sıfırda alabilirim. Ne önerirsiniz?
  20. M

Sapphire rx 7900xt alınır mı?

https://app.hb.biz/zmRqQhiVvipo arkadaşlar alınır mı sizce satıcısı güvenilir midir?
Geri