Arama sonuçları: *

• Users: Graft1903
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Graft1903

Yardım Cs 2 Fps Sıkıntısı Yardım Eder Misiniz ?

Arkadaşlar sistemim imzamdaki sistem en düşük ayarlardayım cs 2 de facietta 400 500 alıyorum zaman zaman 350 lere falan düşüyor faciet oynuyorum genelde oyundayken sadece 2-3 tane program arkada açık kalıyor bu değerler normal mi chategpt ye sordum normal dedi biostan Pbo açtım curve optimizer...
  2. Graft1903

Cs 2 Düşük Fps Undervolt Yapmalı Mıyım ?

Arkadaşlar ayarlar bu şekilde aldığım fps 400 500 zaman zaman 380 390 a düşüyor sistemim imzamdaki sistem undervolt yapmalı mıyım ?
  3. Graft1903

Cs 2 Düşük Fps Sorunu

Arkadaşlar merhabalar sistemim imzamdaki sistem yeni topladım fakat cs 2 de anlamsız bir şekilde düşük fps alıyorum anubis haritasında 300 400 fps lere gidiyor 200 leri bile gördüm sebebi nedir acaba ? herkes 600 700 fps oynuyor bu sistem ile
  4. Graft1903

Sistemim Ne Kadar Eder ?

Arkadaşlar sistemimi güncelledim fakat eski sistemimi satmak istiyorum. İçindeki ssd ve ramleri ben şuan kendi sistemime taktım. SSD ve ram eksik sistemde parçalar şu şekilde: Kasa: Gamepower Dark Side Gaming RGB Led Panel ATX Kasanın galiba stoğu yok şuan fiyatı belli değil kasa da bu arada psu...
  5. Graft1903

Yardım Asus Prime Lc 360 ARGB 360mm Ekran Değiştirme

Arkadaşlar konu başlığında bahsettiğim sıvı soğutmayı kullanıyorum sıvı soğutma ekranında Asus yazıyor ve yanında beyaz noktalar mevcut bu şekilde görüntüsü var bu noktaları kaldırabiliyor muyuz ? Bunun ekranını değiştirebiliyor muyuz ?
  6. Graft1903

Sistem Montajı Bitti Herkese Teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar sistem montajını bitirdim. Bana bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Sistemden bir kaç fotoğraf bırakıyorum. Sistem montajında bana yardımcı olan arkadaşıma çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. @captandusty
  7. Graft1903

Lianli Sxo 850 Power Supply Kabloları Nereye Bağlanır

Arkadaşlar anakartımın modeli supphire pure 850 A wifi 7 modeli Psu dan bayağı bir kablo çıktı bunları nereye bağlayacağım yardımcı olur musunuz
  8. Graft1903

Bilgisayar Montaj Kısmı Hakkında Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Arkadaşlar merhabalar bilgisayar parçaları geldi fakat bir tek kasam eksik kasayıda sipariş vermeyi düşünüyorum. İşlemci;Ryzen 7 78003xd Ekran kartı: Sapphire 9070xt Beyaz ekran kartı Kasa: MSI MAG PANO 100R PZ WHİTE Psu: Lian Li SX850P 850W 80+Platinum ATX POWER SUPPLY Sıvı Soğutma: ASUS PRİME...
  9. Graft1903

Amazon Depodan Aldığım Ürün Hasarlı Çıktı !!!

Arkadaşlar amazon depodan dün gece kasa almıştım kasa hasarlı çıktı iade talebi oluşturdum sizce paramı geri alabilir miyim ?
  10. Graft1903

Dfs Bilgisayar İşlemciyi Bu Şekilde Göndermiş

Arkadaşlar Dfs bilgisayardan az önce işlemcim geldi işlemcimi bu kutuya koyup yollamışlar bir sıkıntı olmaz demi
  11. Graft1903

Amazon Sipariş Tarihi Değişikliği Sorunu

Arkadaşlar merhaba amazondan anakart almıştım dün gece sipariş vermiştim bugün az önce mail geldi sipariş tarihi değişikliği hakkında ve sipariş tahmini teslimat süresi de yazmıyor ve 11 bin tl ye aldığım kartın fiyatını 16 bin tl yapmışlar ne yapmalıyım ...
  12. Graft1903

Anakartın Biosunu İndirdim ama Hangi Dosyayı Flaşa Atacağım

Arkadaşlar merhaba yarın sistem toplayacağım olurda sistem açılmazsa şimdiden anakartın bios dosyasını flaşıma atıp hazırda tutmak istiyorum anakartın sitesine girdim bir dosya indirdim. Dosya klasörünün içine girdiğim zaman 11 tane farklı dosya var bunların hangisini flaş belleğe atacağım ?
  13. Graft1903

Sistem Bitti Önerileriniz İçin Çok ama Çok Teşekkür Ederim.

Arkadaşlar merhabalar bu sistemde bana parça tavsiyesinde bulunan ve elinden geldiğince bilgi sahibi yardımcı olan yardımcı olmak isteyen herkese gönülden teşekkürlerimi iletiyorum öncelikle şimdi sistem parçalarını aşağı kısma paylaşıyorum. Sistem hakkında yorumlarınızı aşağıya bekliyorum...
  14. Graft1903

Ryzen 7 78003xd Rx9070xt Sistem İçin Psu Önerisi

Arkadaşlar merhabalar sistemimdeki parçalar bunlar; EKRAN KARTI: 9070XT İŞLEMCİ: ryzen 7 78003xd ANAKART: Sapphıre Anakart Amd Am5 Atx Pure B850A Wıfı7 52123-11-40G KASA: MSI MAG PANO 100R WHİTE SSD: SAMSUNG 990T PRO M2 SSD 2TB RAM: TWİNMOS 32 GB CL46 SIVI SOĞUTMA: Asus Prime LC 360 Argb...
  15. Graft1903

Ryzen 7 78003xd RX 9070xt Sistem İçin Sıvı Soğutma Önerisi

Bütçem 5 k civarı arkadaşlar beyaz sistem diziyorum...
  16. Graft1903

RX 9070 XT Ryzen 7 78003xd İçin Anakart Önerisi

Arkadaşlar merhaba beyaz sistem diziyorum ekran kartı ve işlemciye göre bir anakart önerisi yapabilir misiniz ...
  17. Graft1903

Pc Topluyorum Yardımcı Olur Musunuz ?

Arkadaşlar merhabalar Pc topluyorum. Yardımcı olur musunuz ? İşlemcim Ryzen 77800 3xd Ekran kartım RX 9070xt Ssd Samsung 990 T pro m2 2TB ssd Ram Twinmos 32 Gb 16X2 5600 MHz Cl 46 Bu sisteme uygun; Anakart Boş kasa Psu İşlemci sıvı soğutma Önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 65 k civarı
  18. Graft1903

Alacağım Anakart ile Kullandığım Ramler ile Uyuşmazlık Olur Mu ?

Arkadaşlar merhabalar bu anakartı almayı düşünüyorum...
  19. Graft1903

Sistemi Değiştiriyorum Yardımcı Olur Musunuz ?

Arkadaşlar merhabalar öncelikle sistemimdeki parçalar Ryzen 7 78003xd işlemci ve rx9070xt olacak. Kasa olarak...
  20. Graft1903

Arkadaşlar Merhaba Sistem İçin Parça Arıyorum.

Arkadaşlar merhabalar beyaz sistem toplayacağım. Düzgün bir beyaz kasa önerisi yapabilir misiniz ? Düzgün bir PSU önerisi yapabilir misiniz ? Düzgün bir anakart önerisi yapabilir misiniz? Parçalar beyaz olursa çok iyi olur. sistemimdeki parçalar ryzen 7 7800 3xd rx 9070xt
Geri