Amazon Depodan Aldığım Ürün Hasarlı Çıktı !!!

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar amazon depodan dün gece kasa almıştım kasa hasarlı çıktı iade talebi oluşturdum sizce paramı geri alabilir miyim ?
Alıntıyı görüntüle
1780491577036.webp

Ekler

• 1780491622554.webp
    1780491622554.webp
    237.1 KB · Hit: 85
  • 1780491638842.webp
    1780491638842.webp
    138.9 KB · Hit: 88
Ne olmuş bu kasaya böyle 😅 Yamulmuş resmen arka panel. Camdan ayrılmış.
Msi mag pano 100r pz sanırım. Güzel seçimmiş hocam ✅

Çok ağır hasar almış ürün, vakit kaybetmeden bir an önce iade etmelisin

Bu amazon'un suçu da, 0 pc toplanıyorsa bütçe de varsa amazon depodan almanın anlamı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3-4 bine güzel kasalar zaten var.

Hocam arka taraftaki panel içine iyice yamulmuş vaziyette camdan ayrılmış panel

İade talebi oluşturdum yarın kurye gelip alacak evden hocam para iadesi alır mıyım ?
haa gördüm şimdi geçmiş olsun. amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmaz direk onaylarlar.

Cam olmasa kasanın yamulduğunu anlayamazdım.

bende anlayamazdım hocam

rezil ettiler zaten hocam planımın içine kasa hasarlı geldi anakart siparişi de vermiştim onu da getirmediler teslimat tarihini değiştirmişler mail atmışlar nakliyatınız gecikti diye bide amazondan bir daha alışveriş yapmam yani

Hem yamuk hem değil gibi bu ne böyle

eğer sorun olmazsa canlı desteğe ulaşın paranın büyük kısmını ürünü istemeden iade ederler. Sonra tekrar iade edeiblirisn ürünü fark etmez. Benzer durumu yaşadım 9bin tlik bi geri ödeme yaptılar bana 30bin tllik bir üründe.

Yamukluğu uzun süre bakınca anlayabildim. Ben olsam uğraşmazdım ya diğer kendim çeker meker bir şekilde düzeltirdim, sonuçta vuruk sonucu tek bir köşeden olmuş bir yamukluk. Yüksek ihtimalle güzelce çekilse eski halini alır. Tabi sen böyle yapmak zorunda değilsin, sana göre iade etmek daha mantıklı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri