Arama sonuçları: *

• Users: NordaN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NordaN

Valorant banlı anakart ile LoL oynayabilir miyim?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz yıl kendime uygun fiyatlı 2. El bir anakart almıştım ama satıcısı valorant banlı olduğunu söylemişti. Zaten riot oyunları oynamadığım için çok umursamamıştım o zaman. Fakat şuan arkadaşlarım LoL oynamaya çağırıyorlar. Acaba bu ban lolde bir problem...
  2. NordaN

Yenilenmiş PS4 Kolu alınır mı?

Merhabalar değerli forum üyeleri. uzun zamandır kullandığım replika ps4 kolum bozulduğu için yeni kol bakıyorum ama pek fazla bir bütçem yok. pc de fc 26 oynamak için kullanıyorum başka bir şey oynamıyorum. trendyolda %20 indirim kuponum olduğu için oradan bakıyordum ve yenilenmiş dualshock 4 v2...
  3. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Merhabalar değerli forum üyeleri, Geçtiğimiz ay Hepsiburada’daki indirimlerden faydalanıp Claws Tactical Mortal gamepad aldım. Şimdiye kadar bir sorunu yoktu; taş çatlasın 1 aydır 3-4 sefer kullandım. Sağ analog birden drift yapmaya başladı. Bunun bir çözümü yok mudur acaba? Çünkü daha 1 ay...
  4. NordaN

2060 Super VS 3060 8gb

Merhabalar değerli forum üyeleri. Kendime yeni bir ekran kartı alacağım ama biraz kararsız kaldım. 2060 Super 8gb kartlar 6K fiyata satılıyor temizleri. 3060 8gb ise 8k fiyattan başlıyor. Performans olarak çok minimal farklar var aralarında. Fazladan 2k verip 3060 8gb mı almalıyım yoksa 2060...
  5. NordaN

Yardım Dragos 500hz monitör alınır mı?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz günlerde monitörümü yükseltmek istedim ve rekabetçi oyun oynadığım için yüksek Hz bir monitör bakıyordum. Dragos markasınım bu monitörü çok dikkatimi çekti. Normalde 360hz monitör alacağım fiyata Dragos markasının 500hz monitörü bulunuyor. Herhangi...
  6. NordaN

Havit h2002e pro vs Gamepower Kai titanium x Sizce hangisini almalıyım?

bütçem fazla değil. cs oynuyorum ses kasma odaklı hangisi daha iyi performans verir acaba. fiyatları aynı ikiside 700tl sizce hangisini tercih etmeliyim. havitin sitesinde h2002e pro 1700tl civarına satılıyor. harici mikrofonum var zaten kulaklıkların mikrofonlarını kullanmayacağım...
  7. NordaN

Bannerlord Her lordu infaz ediyorum sıkıntı olur mu?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Yaklaşık 1 haftadır bannerlord oynuyorum. Biraz güçlendim ve ejderha sancağı ile Rhageanın derebeyi oldum. Bütün krallıklar bize savaş açtı her yakaladığım lordu infaz ediyorum. Sturgiyada lord kalmadı o derece yani. Neredeyse çoğu kişi ile ilişkim -100. Bunun...
  8. NordaN

Babam için oyun önerisi

Son günlerde babam evde boş boş dolanıyor. Canı çok sıkılıyor. Film filan izlemek istemiyor bende Babamı bilgisayar oyunlarına başlatacağım ama hangi oyundan başlayacağına karar veremedim. Bilgisayardan anlıyor kullanmayı biliyor ama hiç oyun oynamamış. Onu fazla yormayacak ve oynarken keyif...
  9. NordaN

Yardım Rx 570 kendi kendine driver siliyor

oyun oynarken birden ekran gidiyor. sesler gelmeye devam ediyor ama pc ye reset atana kadar görüntü gelmiyor. reset attığım zamanda driver silinmiş oluyor. sapphire nitro rx 570 4gb kullanıyorum. bunun bir çözümü yokmudur acaba. psu thermaltake 650w 80+
  10. NordaN

Uygun fiyatlı 1k hz mouse önerisi

Merhabalar değerli forum üyeleri. Öncelikle ramazan bayramınız mübarek olsun. Elimde hali hazırda kuklandığım performax Xotran mouse küçük kardeşimin gazabına uğradı ve takıla takıla çalışıyor. Bu nedenle fazla pahalı olmayacak uygun fiyatlı bir 1k hz mouse arıyorum. Aynı mouseden piyasada...
  11. NordaN

10.000 TL Sistem Toplama

10.000 TL bütçem var ve uzay montaj bir sistem toplayacağım. Genellikle cs2 oynuyorum onun harici fazla oyun oynadığım yok. bu bütçede en iyi olacak 2. el sistem nasıl olur?
  12. NordaN

CS2 İçin GTX 1060 vs RX 580

Yeni bir sistem topluyorum fps odaklı bir sistem. Ryzen 7 5700x işlemci ile bu iki karttan birini kullanacağım. 2. Elde ikiside aynı fiyata satılıyor. Rx 580 8gb alırsam Asus alıcam 3 canlı bir model. GTX 1060 6gb alırsam zotac alıcam 2 fanlı bir model. Sizce CS2 gibi bir oyun için bu iki...
  13. NordaN

İ5 10300h & GTX 1650 laptop ne kadar eder?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Elimdeki Msi marka laptopu satıp masaüstü bir sistem alacağım. Maksat sisteme ek bir bütçe oluştursun. Sizce bu laptop ne kadara satılır. Tek sıkıntısı var hoperlörü ve kulaklık jak girişi sorunlu. Yaptırmakla uğraşmak istemiyorum bu haliyle ne kadar ederse...
  14. NordaN

Yardım İ5 10300H & GTX 1650 laptop CS 2'de düşük CPU kullanıyor

Merhaba değerli forum üyeleri, Geçtiğimiz günlerde sahibinden üzerinden 2. el MSI marka bir laptop aldım. Bütün oyunlarda sıkıntısız bir şekilde gayet iyi performans verirken CS2 oyununda olması gerekenden oldukça düşük performans veriyor. İşlemci kullanımı %40 civarını geçmiyor ve 1080x1080 en...
  15. NordaN

Laptoptan ses gelmiyor

Dün akşam gayet normal kullandığım laptoptan bu sabah ses gelmiyor. Ne hoperlörden ne de kulaklık takınca ses yok. Ne yapmayı denediysem düzeltemedim.
  16. NordaN

Öneri 2025'de GTX 1650 MSI laptop alınır mı?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Kendime 2. El uygun fiyatlı bir laptop bakıyordum ve 10.000tl fiyata MSI GF63 Thin 10SC-260XTR Modelini buldum. Satıcı arkadaş ürünün şarj aleti orjinal değil dedi bir sorum teşkil eder mi bilemiyorum. Ayrıca ürüne +8gb ram takarak toplam Rami 16gb a...
  17. NordaN

Yardım 3060 12gb Vs 6600xt 8gb Hangisini Almalıyım?

Merhabalar değerli forum üyeleri. Kendime yeni bir ekran kartı alacağım ve 6.500 TL bütçem var. Yaşadığım şehirde fazla ekran kartı yok 2. El tarafında, o yüzden seçeneklerin kısıtlı. Kartlar Bir tarafta Türklerin göz bebeği Galax Galakuro RTX 3060 12gb Diğer tarafta garibanın dostu AMD'nin...
  18. NordaN

SİSTEMİME YÜKSELTME TAVSİYESİ

Merhabalar değerli forum üyeleri. Yakın zamanda sistemime bir yükseltme yapmak istiyorum ve en mantıklı ne şekilde yapabilirim. sizlerden fikir almak istedim. Bütçe 10 bin TL Sistem özelliklerim Ryzen 5 pro 3600 MSI b450m-a pro Max Xfx rx 470 4gb ekran kartı Geil Orion 8gb DDR4 4000mhz ram...
  19. NordaN

PC KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR

Dün Fifa oynamak için PC yi söktüm ve salona götürüp televizyona bağladım. Sonra oyunumu bitirince normal kablolarını söküp geri odama getirdim. Monitörüme bağladım tüm kablolarını taktım. Ama o an başladı sorun. PC kendi kendine şifre ekranına gelip reset atıyor. Bizim salonda doğal gaz...
  20. NordaN

FİVEM SUNUCUSU AÇIYORUZ AKTİF EKİP VE AİLE ARIYORUZ

Arkadaşlarımla ortak fivem sunucusu açıyoruz ama sunucuda oynayacak oyuncular olmadan sunucuda olmaz değil mi? bizde bu yüzden sunucumuzda oynayabilecek birilerini arıyoruz. Ekip yardımı konusunda oldukça cömert davranacağız. eğer sizlerde sunucumuza gelmek isterseniz aşşağıya discordunu...
Geri