Gittim eski kasamın egzoz fanını söküp taktım kart 75 dereceyi geçmiyor şuan. Önceden 83 oluyordu. Eski fanı çıkarıp fan yuvasının üzerine taktım. Biraz...
En düşük grafik ve düşük çözünürlükte (ki muhtemelen 4:3 1280 oynuyorsunuz) kartın ısınmaması lazım. FPS kilidini açın, aşırı FPS daha akıcı oyun falan...
sadece cs ise kartın çektiği gücü sınırlayıp o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. zamanında rx 580 varken yaklaşık 30w kadar kısmıştım ısı bayağı...
Yani hocam aktif olarak profesyonel seviyede CS oynuyorum ve sezon ortası olduğu için bütçemi zorlamayacak hızlı çözümler biraz daha işime yarayacaktır şu...
şöyleli bir şey yapabilirsin daha iyi soğutur hatta. 2 tane pekte dandik olmayan güzel bi fanla verimin artar. fan çerçevesini söküp alüminyum bloğa takıcaksın.
Merhabalar değerli forum üyeleri
Palit dual rtx 2060 Super ekran kartımın 1 adet fanı bozuldu ve yedek fan alacaktım ama ne kadar arasamda Türkiye'de...
Merhaba değerli forum üyeleri. NVIDIA driveri üzerinden yaptığım renk ayarlarım oyunu açınca 10-15 saniye gözüküyor ama sonrasında default renklere dönüyor...