NordaN

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• NordaN
      NordaN, Sıfır 250sr mı Yoksa 2. El R25 mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aslında kafam bi yandan 450sr a da kaymıyor değil hocam. Ama onu kullanabilir miyim bilmiyorum. Çünkü daha önce 200cc tecrübem tek var ama kullanmayalı 3 4...
    • NordaN
      Selam, 300bin bütçe sr için fazla para. Face gruplarında 5k km görmemiş 24 model üstü motorları 110 115'e alabilirsin. Ben ille de sıfır alacam diyorsan...
    • NordaN
      NordaN, Motosiklet kategorisinde Sıfır 250sr mı Yoksa 2. El R25 mi? başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz günlerde kendime bir motorsiklet almaya karar verdim. Ve bunun sonucunda sıfır 250sr mı yoksa 2. El 2020-2017...
    • NordaN
      NordaN, Gamepad Drift yapıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evden almıyor. Hepsiburada tarafından kaynaklı her sorunuma yardımcı oldular ama claws tarafı yardımcı olmadı hiçbir türlü. Üstüne gamepadim hala onlarda
    • NordaN
      Hepsiburada evinizden almıyormu iadeleri hocam hepsiburadadan bukadar kötü bir deneyim olmamalı bende fantech shooter 3 alacaktım vazgeçtim bunu aldım sizin...
    • NordaN
      NordaN, Gamepad Drift yapıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Garantiye göndermek için talep açtım 2 sefer verdikleri kargo kodu geçersizdi. Mail attım ulaşamadım. Sonra Hepsiburada destek markanın adresibi verdi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,027
Üyeler
196,873
Son üye
dwpia
Geri